Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 33621 tot 33625
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Hoe je vermogen verdampt in staatsobligaties

Wie de afgelopen 52 jaar zijn vermogen zou beleggen in Amerikaanse staatsobligaties zou ruim 18x zoveel dollars hebben. Maar uitgedrukt in goud verloor je 59% van je vermogen! Het befaamde rente op rente effect verliest het van de geldontwaarding..

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Goud en zilver report (Week 10)

Een overzicht van het nieuws uit de goudmarkt van de afgelopen week. De prijzen van goud en zilver kwamen nauwelijks van hun plaats, maar de dalende trend van de afgelopen maanden lijkt te verzwakken.

Bron: wanttoknow.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Goud en zilver terug als betaalmiddel in VS.

Nou nou, het lijkt erop dat de tijden aan het veranderen zijn. Dit bericht van een ondermijning van de Amerikaanse dollars, nota bene door Amerikaanse staten, los van de Federale overheid, is daar een fantastisch voorbeeld van. Is dit het begin van een enorm domino-effect..? Nadat de staat Utah ermee was begonnen, is het zeer waarschijnlijk dat de staat Arizona de tweede staat in de VS zal worden, die goud en zilver als wettig betaalmiddel zal accepteren als voldoening van schulden en belastingbetalingen.

Het blijkt dat de Amerikanen nu zelf ook wakker worden en zien dat hun dollar niets meer voorstelt. De vraag is echter of dit hele verhaal niet weer een spel is van de ‘krachten achter de schermen’, die ook de FED in hun macht hebben. En met deze goedkeuring van een edelmetaal-betaalmiddel de onrust trachten in te tomen, die broeit onder de bevolking in de VS.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Oekraïne verwacht vrijhandelszone met EU

Oekraïne is zeer optimistisch gestemd om nog dit jaar tot vergaande samenwerking met de Europese Unie te komen. 

De ondertekening van een associatie-overeenkomst in november dit jaar in Vilnius is de laatste stap die daarvoor nodig is. ''In feite ontstaat dan een grote vrijhandelszone die van groot wederzijds belang is voor Oekraïne en de EU'', zegt minister van Buitenlandse Zaken Leonid Kozhara.

Bron: ikbeneenbeetjeboos.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Fuck you Nederland, fuck you belastingdienst en fuck you abn-amro

Het wordt hoog tijd voor een uitleg aan iedereen omdat mij veel vragen worden gesteld via de mail. 99.7% is positief en opbeurend. Ik ontvang van vele ondernemers maar ook van mensen zonder eigen bedrijf steunbetuigingen.

Vraag is waarom ik zo boos ben en daarbij niet alleen de ABN AMRO te kakken zet maar ook veel andere zaken er bij haal die niets met het faillissement te maken hebben.