EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33641 tot 33645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Hoe maximaal rendement boeken met private equity

Iemand als Warren Buffett weet dit al langer dan vandaag. De beste rendementen worden niet behaald op de algemene aandelenmarkt. De beste beleggingen worden gerealiseerd via private plaatsingen. Private equity doet het de laatste 10 jaar gemiddeld 5,7 % beter dan de S&P 500. En sinds enkele jaren is het mogelijk om te investeren in private equity via enkele gespecialiseerde bedrijven die nu op de beurs noteren zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

De opkomst van de PetroYuan

History is being written in the East. As the U.S. stays distracted with stone age warriors in Central Asia and the Middle East, the last platform of the American economic foundation, the U.S. Dollar's currency reserve status, is being underminded by their trade partners in Asia. Both Australia and Japan are set to start direct-trading in Chinese currency and they are not the only ones. There are almost 20 countries whom have currency swaps in place with China all in order to side-step the U.S. Dollar in global trade. At the China Money Report, we have written extensively on the "Rise of the Renminbi". What is new and largely unreported and what we will cover in this article is the "Rise of the Petroyuan," as China is now converting its oil imports into Chinese Yuan as opposed to U.S. Dollars. This will be a new challenge and possibly the fatal blow to the U.S. Dollar as the dominant global reserve currency.

Lees verder op financialsense.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Een groot waarschuwingssignaal dat quantitative easing NIET zal stoppen

Een van de fabeltjes die de aanleiding was tot de crash van goud was het gerucht dat de Federal Reserve overweegt te stoppen met quantitative easing tegen het einde van het jaar. Er is echter een sterk bepalende factor die ervoor zal zorgen dat de Fed niet kan stoppen met QE, namelijk het lage inflatiepeil in de Verenigde Staten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Jeugdwerkloosheid stijgt met helft in jaar tijd

De stijging van de werkloosheid is het hoogst onder jongeren. In een jaar tijd steeg het aantal ww-uitkeringen er met de helft.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Kadaster: huizenverkopen gedaald in maart

De verkoop van woningen is vorige maand 1,3 procent lager uitgekomen dan in maart vorig jaar. Het Kadaster registreerde 8933 verkochte woningen, tegen 9064 een jaar eerder. Dat blijkt uit donderdag gepubliceerde cijfers.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs