EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33641 tot 33645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

'Geen devaluatie voor eigen gewin'

Zeven vooraanstaande industriële mogendheden, de G7, hebben dit weekeinde beklemtoond dat ze niet enkel uit eigen belang met behulp van devaluatie monetair beleid voeren. De ministers van Financiën en de centrale bankdirecteuren van Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Japan en de VS waren voor informeel overleg bijeen in het Engelse plaatsje Aylesbury, ten noordwesten van Londen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Schäuble tegen het opkopen hypotheken door ECB

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble is tegen eventuele plannen van de Europese Centrale Bank om het bedrijfsleven te steunen met het opkopen van hypotheken.

Dit vertelde Schäuble tijdens een partijcongres, zo meldt persbureau Reuters.

Zaterdag gaf ECB-president Mario Draghi aan dat de centrale bank overweegt hypotheken op te kopen als onderdeel van het plan om mkb-bedrijven in de eurozone te steunen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Europa: Handjeklap, misleiding en bedrog

Het Europese bouwwerk oogt als een groot glazen kasteel waar altijd aan gewerkt wordt. Aan de zonzijde veel vlaggen, grote raampartijen en prachtige ontvangstzalen. Aan de schaduwkant, in de diep verborgen krochten liggen de geheime gangen en kamers, waar alleen ingewijden de weg weten en de enkele goedwillende, die er per ongeluk terecht komt, hopeloos verdwaalt om uiteindelijk als een skelet in een donkere uithoek te eindigen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Zorgen onder financiële experts over Spaanse 'bad bank'

De totale waarde van die woningen en andere slechte leningen die bij SAREB zijn ondergebracht bedraagt 50,7 miljard euro. Hier staat 4,8 miljard euro aan kapitaal van gezonde banken tegenover. 

Reuters citeert enkele bankiers die anoniem willen blijven en die beweren dat deze 4,8 miljard euro wel eens veel te weinig kan zijn en dat zij de kans groot achten dat de factuur voor de redding van de Spaanse banken veel hoger kan uitvallen dan voorzien. 

Lees verder op inspanje.nl
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

'Stresstest banken was niet streng genoeg'

De stresstesten die Europese banken eerder moesten ondergaan, waren niet streng genoeg. Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën zaterdagavond na afloop van de G7 bijeenkomst in Groot-Brittannië, zo meldde zondag het Financieele Dagblad. De stresstesten ,,waren niet tough enough'' en legden niet alle problemen bloot, aldus Dijsselbloem.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs