EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3366 tot 3370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Die Britten gaan er nog heel veel spijt van krijgen

Nu in het Verenigd Koninkrijk de gedroomde monsterzege van May wel eens heel schraal zou kunnen uitpakken, lijkt een coalitie-regering steeds dichterbij te komen, zegt macro-econoom Kees de Kort. En dat terwijl de Britten al zo in verlegenheid zijn geraakt door de gevolgen van de Brexit.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Duitse werkloosheid op recordlaagte

De werkloosheidsgraad in Duitsland is in mei gezakt tot 5,7 procent van de beroepsbevolking, het laagste niveau sinds de Duitse hereniging. Dat maakte het Duitse ministerie van Arbeid bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Rickards: When you have this reset, and when everyone sits down around the table ..

James Rickards is a veteran Wall Street insider and bestselling author. He is the guy the CIA invites to play economic war games. So when he starts to talk ‘reset’ I am listening;

“China wants to do what the U.S. has done, which is to remain on a paper currency standard but make that currency important enough in world finance and trade to give China leverage over the behavior of other countries.

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Banken anno 2017: loon dat op 24 mei werd gestort stond op 30 mei op de rekening

Banken geven doorgaans graag  verregaande automatisering als reden op wanneer ze personeel ontslagen. Toch hebben diezelfde banken anno 2017 soms nog vijf dagen nodig om uw loon op uw bankrekening te krijgen nadat het door uw werkgever is gestort.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Opnieuw boete voor Deutsche Bank vanwege Russische witwasaffaire

Deutsche Bank heeft van de Amerikaanse Federal Reserve een tik op de vingers gekregen. Het Duitse financiële concern deed onvoldoende om witwaspraktijken tegen te gaan. Daarvoor betaalt het een boete van 41 miljoen dollar (37 miljoen euro), meldt de toezichthouder.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs