Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 3366 tot 3370
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Stormloop op luxewagens na nieuwe belasting "om rijkdom in te dijken" in China

China voert een extra heffing van tien procent in op luxewagens zoals Ferrari, Bentley of Rolls-Royce. Met de belasting wil de Chinese overheid overdreven vertoon van rijkdom intomen. De aankondiging leidt tot een stormloop van kooplustigen die nog voor het ingaan van de nieuwe belasting een luxewagen willen kopen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Eén grafiek legt haarfijn uit waarom de elite de Trump-overwinning niet zag aankomen

De uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft vele traditionele economen volkomen verrast. Zij zagen immers alleen maar positieve signalen voor de economie en arbeidsmarkt en veronderstelden dan ook dat het vertrouwen in de leiding van het land zou worden bevestigd.

Dat is echter een zware vergissing gebleken. Dat wordt door de economische nieuwssite Zero Hedge naar voor gebracht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

John is de jongste selfmade miljardair ter wereld. Dit is het geheim achter zijn succes

Elk jaar stelt het zakenblad Forbes een lijst op met de jongste selfmade miljardairs ter wereld. Dit jaar voert de Ier John Collison de lijst aan. Hij is nog maar 26 jaar oud. Een diploma haalde hij niet. Dit is het geheim achter zijn succes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Dit zijn de grootste winnaars van de OPEC-deal

In 2014 lieten de OPEC-landen nog een productiebeperking vallen om de opmars van schalieolie in de Verenigde Staten te fnuiken. 2 jaar later gaat OPEC alsnog door de knieën en zijn diezelfde olieproducenten uit de Verenigde Staten de grote winnaars.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Analist JP Morgan: Vertrouw niet alleen op mainstream media

Vertrouw niet alleen op traditionele informatiebronnen, maar zoek ook via alternatieve nieuwsbronnen naar informatie. Dat is de boodschap die JP Morgan analist Marko Kolanovic onlangs gaf in zijn vooruitblik voor 2017. In zijn vooruitblik schrijft hij onder andere over de sterkere dollar en de stijgende rente, maar het meest interessant was de laatste passage uit zijn betoog.