EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33661 tot 33665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Welke gezonde euro-economie komt in gevaar omdat ze geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid?

De ‘besparingsreligie’ van minister-president Mark Rutte brengt Nederland steeds dichter bij een desastreuze schulddeflatieval. Volgens de prominente financiële journalist Ambrose Evans-Pritchard toont dit aan wat er gebeurt wanneer er een bubbel spat in een rijke, gesofisticeerde economie die geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Lloyd Blankfein zet zijn roze bril op

CEO Lloyd Blankfein van Goldman Sachs zet zijn roze bril op, in een interview op de Investment Company Institute’s (ICI) General Membership Meeting kwam Blankfein met de geruststellende verklaring dat de beurs van Wall Street niets anders te vrezen heeft dan zichzelf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Appelflauwte op kopermarkt geen lang leven beschoren

De kopermarkt beleefde vorige week de sterkste correctie in meer dan 1 jaar. Die corrigerende beweging was aan 2 factoren te wijten: de vrees voor een verdere vertraging van de Chinese economie maar – belangrijker nog – het oplopen van de kopervoorraden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Fysieke vraag kan goudmijnen ondersteunen

De sector van de goudmijnen ligt op zijn gat, dat is het minste dat je kan zeggen. In tegenstelling tot de goudprijs hebben de goudmijnen en de junior goudmijnen een nog grotere slachting achter de rug. Maar de sector lijkt stilaan aan de betere hand en de fysieke tekorten kunnen in het voordeel spelen van de goudmijnen aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Blok wil weer ingrijpen in woningmarkt

Hans André de la Porte: "De overheid kan wel zeggen dat meer lenen mogelijk is, maar de banken, de hypotheekverschaffers, zeggen simpelweg nee. In de meeste gevallen zeggen de banken dat de huizenkoper het zelf op moet lossen."

Dat meldt Het Financieele Dagblad maandag. Blok zou hiermee opnieuw een ingreep willen doen in de woningmarkt. In februari sloot de regering met drie oppositiepartijen het Woonakkoord .

Lees verder op bnr.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs