EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33661 tot 33665
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Japans ministerie van financiën waarschuwt voor uitverkoop staatsobligaties

Wij overdrijven zeker niet door te stellen dat er zich gekke dingen afspelen in Japan. De Bank of Japan heeft buitengewone maatregelen aangekondigd en die hebben automatisch ook geleid tot buitengewone koersbewegingen op de meeste markten. Niets lijkt nog onmogelijk, waarbij de investeerders alleen maar met open mond kunnen toekijken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Het economische systeem is een grote bubbel

De propaganda van de financiële instellingen heeft zijn werk goed gedaan. Inspelend op de hebberigheid van de mensheid wisten de banken het voor elkaar te krijgen dat overheden en burgers zichzelf met groot plezier in de schulden staken. Een ieder werd voorgehouden dat de welvaart alleen nog maar kon stijgen en dat het geld onbeperkt zou blijven stromen. Wie wil zichzelf nou niet verwennen met goederen en diensten die het leven veraangenamen? We zijn toch allemaal op zoek naar comfort en gemak? De mogelijkheden om zonder geld te kunnen blijven consumeren waren alom vertegenwoordigd. U wilt een woning, een auto, een boot, u wilt op vakantie en ook nog allerlei spullen kopen, maar u heeft daar niet genoeg geld voor? Geen probleem! Alles ligt binnen uw bereik met slechts een handtekening.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Stimulusmaatregelen leiden niet tot inflatie volgens IMF

Volgens het Internationaal Monetair Fonds zorgen de maatregelen die de economie zouden moeten stimuleren, niet voor een extra groot risico op hoge inflatie. Dat liet het IMF vandaag weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Waarom Europa niet anders kan dan 10 à 15% van uw geld te komen halen

Steen Jakobsen, de Chief Economist van de Saxo Bank, was maandag in Brussel, waar hij de economische vooruitzichten voor het tweede kwartaal presenteerde. Jakobsen besprak tijdens zijn presentatie ook de mogelijke reddingspistes voor de euro en de manier om de eurocrisis achter ons te laten.

De Cyprus-saga heeft ons vooral geleerd dat principes van geen tel zijn wanneer een oplossing gevonden moet worden die de politiek kan dienen, zei de Deen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

China importeerde in februari bijna 100 ton goud

China kocht in februari 97,1 ton goud

China kocht in februari 97,1 ton goud

Chinezen hebben in de maand februari opnieuw veel goud ingevoerd vanuit Hong Kong, zo blijkt uit data van het Chinese bureau voor de statistiek. De import kwam uit op 97,1 ton, veel meer dan de 51,3 ton die in januari geregistreerd werd.

Lees verder op

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs