Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 33666 tot 33670
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

China: symptomen financiële crisis

Net nadat de Chinese economie een rebound wist voor te leggen, dreigen er andere donkere wolken aan de horizon. China vertoont enkele gelijkaardige symptomen die Amerika in 2008 in een diepe financiële crisis heeft geduwd. Er duiken steeds meer alarmerende geruchten de kop op die de tweede grootste economie ter wereld zwaar kan aantasten zegt 

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Cyprus rekent op noodsteun uit Rusland

Cyprus hoopt een faillissement te voorkomen dankzij noodsteun uit Rusland. Het parlement in Nicosia weigert met de Europese spaardersheffing akkoord te gaan.

De Cypriotische president Nikos Anastasiades heeft zijn minister van Financiën naar Moskou gestuurd om te praten over de steun, schrijft het Financieele Dagblad .

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Neemt Nieuw-Zeeland het bailout model van Cyprus over?

Nieuw-Zeeland werkt aan nieuwe wetgeving die het mogelijk maakt om spaargeld weg te halen van bankrekeningen, mocht er een bankencrisis komen. Vergelijkbaar met de toestand in Cyprus..

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

NEE voor Cyprus – JA voor goud

Het parlement in Cyprus heeft het Europese voorstel afgeschoten. Het voorstel werd verworpen zonder ook maar een stem voor, de regeringspartijen onthielden zich. Dit is een sterk signaal naar Europa. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk, maar dat het goed is voor de goudprijs staat als een paal boven water, zeker in euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

OCMW-personeel in Zelzate legt het werk neer

In het Oost-Vlaamse Zelzate heeft het OCMW-personeel deze ochtend, zoals verwacht, het werk neergelegd. Aanleiding is het ontslag van 27 werknemers, waarover volgens de vakbonden niet meer onderhandeld kan worden.