EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33666 tot 33670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Bezuinigingen in Europa niet de schuld van Duitsland

De bezuinigingen die in Europa worden doorgevoerd zijn niet de schuld van Duitsland. Dat heeft José Manuel Barroso - voorzitter van de Europese Commissie - gezegd in een interview met de Duitse krant Die Welt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Nederland leent opnieuw tegen negatieve rente

De Nederlandse overheid heeft maandag 2,6 miljard euro opgehaald met kortlopende leningen. De rente op de obligaties kwam opnieuw lager uit dan 0 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Schroders wil Europese QE tegen deflatie

De ECB moet meer doen om de economie te stimuleren dan het verlagen van de rente. Het is tijd dat ECB-president Mario Draghi de confrontatie met Duitsland aangaat en kwantitatieve verruiming op de agenda zet.

Hoewel het direct financieren van Europese overheden via de ECB volgens het EU-verdrag verboden is, meent Zangana dat Draghi inmiddels een goed alibi heeft om zich daar toch sterk voor te maken: de snel dalende inflatie.

Lees verder op fondsnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Waarom bankiers niet kunnen leven van 1 miljoen per jaar

Bankiers hebben een diepe psychologische nood aan geld. Op de Huffington Post staat uitgelegd waarom de grote bankiers het tegenwoordig zo moeilijk hebben op rond te komen nadat hun salarissen ‘beperkt’ werden na de financiĂ«le crisis. Het is niet gemakkelijk om te leven van slecht 1 miljoen dollar, pond, euro,... per jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Lafontaine: catastrofale munt moet opgebroken worden

"The economic situation is worsening from month to month, and unemployment has reached a level that puts democratic structures ever more in doubt," he said.

"The economic situation is worsening from month to month, and unemployment has reached a level that puts democratic structures ever more in doubt," he said.

"The Germans have not yet realised that southern Europe, including France, will be forced by their current misery to fight back against German hegemony sooner or later," he said, blaming much of the crisis on Germany's wage squeeze to gain export share.

Lees verder op businessinsider.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs