EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33686 tot 33690
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

13 centrumsteden trekken aan financiële alarmbel

De schepenen van Financiën van de 13 centrumsteden trekken aan de alarmbel in verband met de financiële situatie van de Vlaamse steden en gemeenten. "We vrezen dat er echt zal moeten gesneden worden. Het zal echt wel pijn doen", zegt voorzitter Hilde Veulemans van de werkgroep Financiën van de centrumsteden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

‘Sell-in-May’: al 10 jaar lang een winnende strategie

"Sell in May and go away": welke belegger kent dit gezegde niet?

"Sell in May and go away": welke belegger kent dit gezegde niet?

Indien je deze nog niet kent, is het de moeite om deze grafiek eens van dichtbij te bekijken. Want verkopen in mei blijkt al tien jaar een succesvolle strategie te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Chart of the Day: Bitcoin naar nieuw record: $200

Dinsdag 9 april is de prijs van één Bitcoin tot boven de $200,- gestegen.

Dinsdag 9 april is de prijs van één Bitcoin tot boven de $200,- gestegen.

Terwijl de banken dinsdagochtend niet voor het eerst deze maand te maken hebben met storingen, waardoor internetbankieren slecht of helemaal niet functioneert en online betalingen niet kunnen worden doorgevoerd, stijgt de waarde van de digitale knaken naar een nieuw record. De grafiek van de prijs van Bitcoin heeft in de afgelopen weken een parabolische vorm aangenomen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Offshore-leaks: Je ziet het pas als je het begrijpt

Jan van Koningsveld, expert in de financiële offshore-wereld, gebruikt graag een uitspraak van Johan Cruijff om het probleem van de internationale belastingontduiking te duiden. 'Je ziet het pas als je het begrijpt', zei de ex-voetballer ooit.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Nergens stijgen de lonen zo hard als bij de banken

Het CBS bericht: In het eerste kwartaal van 2013 was de stijging van de cao-lonen in de bedrijfstak financiële instellingen met 2,6 procent het hoogst. De oorzaak ligt onder andere in twee bankcao’s waarin relatief hoge loonsverhogingen afgesproken zijn voor de tweede helft van 2012 en het eerste kwartaal van 2013. Bij de bedrijfstak horeca was de loonstijging met 0,8 procent het laagst. Dit komt doordat de eindejaarsuitkering in de cao van de horeca begin dit jaar is vervallen en in 2013 onder voorwaarde per individuele werknemer afgesproken wordt.

Lees verder op welingelichtekringen.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs