EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33686 tot 33690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Even voorstellen… MC10, de microchip die waakt over uw binnen- en buitenkant!

De nieuwste technologische ontwikkelingen kennen nog amper grenzen. In Boston is een labo druk in de weer met de ontwikkeling van de microchip MC10, een nieuwe soort elektronica die uw lichamelijke functies constant bewaken en evalueren, in realtime!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

New York vervolgt twee banken voor vastgoedbeleid

De minister van Justitie van de Amerikaanse staat New York gaat twee banken, Bank of America en Wells Fargo, vervolgen omdat ze een nationale schikking rond hypotheken niet hebben nageleefd. Volgens de minister van Justitie pleegden ze maar liefst 339 inbreuken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Van de monetaire Red Bull, verlos ons Heer

In de vroege middeleeuwen werden onze streken geteisterd door de Noormannen. Deze bloeddorstige Scandinaven voerden met hun snekken onze rivieren op en stalen alles wat niet te heet of te zwaar was. In de kerken werd in die tijd gebeden voor verlossing van de Noormannen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Is er eigenlijk wel een tekort aan fysiek zilver?

Volgens Dick Seegers op Biflatie alvast niet. Hij bekijkt de situatie vooral uit de hoek van de zilveren munten. Volgens Dick Seegers hebben de Mints hooguit te kampen met een tekort aan voorraden omdat ze overrompeld zijn door de plotse opstoot van de vraag naar zilveren munten. Dit wil niet zeggen dat de wereld uitgeput is van fysiek zilver.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Groenen ongerust over EU-voorstel dat zaadhandel indijkt

Tonio Borg, de Europese commissaris voor Volksgezondheid en Consumentenbeleid, heeft een reeks wetsvoorstellen gepresenteerd die de veiligheid van de voedselketen moeten verbeteren. Een gecontesteerde maatregel - de strengere reglementering van de handel in zaaizaad door particulieren - heeft het niet gehaald, maar toch waarschuwen de Europese groenen voor toenemende marktconcentratie en minder diversiteit.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs