EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33691 tot 33695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

De VS neemt activa in beslag van de grootste Bitcoin-beurs

Homeland Security onderzoekt, 's werelds grootste wisselbeurs voor Bitcoins. Het heeft al cash in beslag genomen omdat verdacht wordt van het uitwisselen van geld zonder licentie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Het sprookje van oneindige groei op een eindige wereld

De jongste generatie moet zich voorbereiden op een duurzame arbeidsmarkt. Hoe moet het onderwijs hun daarop voorbereiden?

De jongste generatie moet zich voorbereiden op een duurzame arbeidsmarkt. Hoe moet het onderwijs hun daarop voorbereiden?

Groene Generatie NL interviewde ondernemer Maurits Groen, Marcel Krom (CIO en directeur International PostNL) en Tex Gunning (bestuurder bij AkzoNobel en vanaf juni CEO van TNT Express) over hun visie op duurzaamheid in het onderwijs.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Aan deze grafiek kun je zien hoe slecht de euro voor ons is

In 2008 en 2009 was de hele wereld in recessie, na de val van Lehman Brothers. Maar in de rest van de wereld is de crisis langzaam aan overwonnen. In Japan gaat het goed, in Afrika uitstekend, in Azië heel behoorlijk en in de VS opmerkelijk voorspoedig. Alleen Europa, met onze eurocrisis, blijft sterk achter en glijdt alweer in een recessie.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Sector transport en logistiek verder verzwakt

De Nederlandse transport- en logistieksector is er in het eerste kwartaal een stuk slechter voor komen te staan. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerde conjunctuurenquête van Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Bonden en directie Swissport bereiken akkoord, maar staking duurt voort

De staking bij bagageafhandelaar Swissport is nog altijd niet voorbij, ondanks dat de vakbonden en de directie wel tot een akkoord kwamen. Een deel van het personeel (vermoedelijk de arbeiders) aanvaardt het akkoord immers niet.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs