Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 33691 tot 33695
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Zweedse energiegroep Vattenfall schrapt 2.500 jobs

De Zweedse energiegroep Vattenfall wil tegen eind volgend jaar 2.500 banen schrappen. De groep wil zo 4,5 miljard kronen (539 miljoen euro) besparen, naar eigen zeggen omdat de vraag naar elektriciteit afneemt en ook de prijzen dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste feiten in de media via het “Kort nieuws van de dag”

Chavez laat fortuin van 2 miljard dollar na

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Topman Shell voorspelt dat gas of zonne-energie de energiebronnen van de toekomst wordt

Royal Dutch Shell heeft zijn lange termijn voorspellingen voor de energiesector bekend gemaakt. Het voorziet daarin 2 scenario's: het eerste scenario houdt rekening met een grote interventie van de overheid, het tweede scenario voorziet een vrije markt. Maar in beide scenario's is er geen plaats voor olie als 's werelds belangrijkste energiebron.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Duitsers werken steeds meer in het weekeinde

In 2011 werkte een op de vier Duitse werknemers vast of in ieder geval regelmatig op een zaterdag en/of zondag.

Het aantal weekendwerkers is volgens Duitse media de afgelopen jaren sterk toegenomen. Waren het er in 2001 nog 6,7 miljoen, in 2011 waren het er al 8,9 miljoen. Ook het aantal mensen dat in wisseldiensten werkt, is sterk toegenomen, stelt de Duitse regering in een reactie op vragen van de socialistische partij Die Linke.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Worden miljoenenwoningen eindelijk betaalbaar?

Niet alleen de normale en lagere inkomens merken iets van de aanhoudende crisis op de woningmarkt, ook de miljonairs onder ons hebben het 'zwaar'. Want woningen met een waarde van minstens een miljoen daalden ook ruim in waarde in 2012. Bovendien werden er veel minder miljoenenwoningen verkocht dan een jaar eerder.