Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 3371 tot 3375
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Nederlandse economie kent krachtige groei

Het lijkt niet op te kunnen met de Nederlandse economie. De meeste bedrijven staan er goed voor en het consumentenvertrouwen ligt op een historisch hoog niveau. Ook de arbeidsmarkt doet het goed.

Van alle kanten bereikt het nieuws over de groeiende Nederlandse economie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

'Nederland heeft relatief grootste pensioenvermogen ter wereld'

Nederland had vorig jaar een pensioenvermogen van 168 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dit is relatief het grootste pensioenvermogen van de wereld.

Daarna volgen Australië (126 procent), Zwitserland (123 procent), de Verenigde Staten (121 procent) en het Verenigd Koninkrijk (108 procent), blijkt donderdag uit een publicatie van consultancybureau Willis Towers Watson. Voor het onderzoek is gekeken naar de 22 belangrijkste pensioenmarkten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Opnieuw miljardenverlies Deutsche Bank

Deutsche Bank heeft de resultaten in het vierde kwartaal van 2016 iets zien verbeteren. 

Toch sloot de bank het jaar opnieuw af met dieprode cijfers, met name als gevolg van boetes en schikkingen in verband met misstappen die in het verleden werden begaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

‘Trump dreigt ermee troepen naar Mexico te sturen, wil af van vluchtelingendeal met Australië’

Er zijn details gelekt over de gesprekken die de Amerikaanse president Donald Trump vorige week heeft gevoerd met zijn Mexicaanse ambtsgenoot Enrique Peña Nieto en de Australische premier Malcolm Turnbull . Volgens Dolia Estévez, de correspondente in Washington voor de Mexicaanse versie van het weekblad Forbes, zou Trump Nieto tijdens het gesprek herhaaldelijk hebben vernederd en hem hebben duidelijk gemaakt ‘troepen naar Mexico te zullen sturen’ indien Nieto er zelf niet in slaagt de drugskartels in zijn land op te kuisen. Hij herhaalde ook zijn plannen inzake de bouw van een muur aan de zuidelijke grens van de Verenigde Staten.

‘Ik heb de Mexicanen, noch Mexico nodig, we gaan een muur bouwen en jullie gaan ervoor betalen, of jullie dat nu goed vinden of niet.’

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Banken willen algemene lijst met alle fraudeurs

De Belgische banken zijn naar de regering gestapt met de vraag om samen een register te mogen oprichten met alle namen van fraudeurs die al zijn betrapt. Dat bevestigt de bankenkoepel Febelfin in De Tijd.