Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 33706 tot 33710
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Bill Gross: Stap uit de euro

Obligatiespecialist Bill Gross van Pimco zei zondagavond op twitter dat door de heffing op Cypriotische spaartegoeden de ‘risk-on’ modus weer uitgezet wordt. ‘Verkoop ook de euro’, meldde hij. Volgens

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Dollar wordt terug de sterkste munt ter wereld

De dollar zat in een neerwaartse spiraal tussen 2002 en 2008. In 2008 wist het de daling te stoppen en sindsdien beweegt de dollar in een zijwaarts patroon. Maar de zwakte van de euro en de Japanse Yen sturen de dollar naar nieuwe hoogtes waardoor het binnenkort zijn zijwaarts patroon kan doorbreken. Dan wordt de dollar voor het eerst in een decennium terug de sterkste munt ter wereld volgens 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Manipulatie goudprijs dringt door tot de massamedia

De vermeende manipulatie van de goudprijs begint steeds meer door te dringen in de reguliere media.

De Telegraaf publiceerde een artikel over mogelijke manipulatie van de goudprijs door de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank moet ervoor zorgen dat de dollar de onbetwiste wereldreservemunt is, maar een stijging van de goudprijs kan roet in het eten gooien. Wat insiders al jaren vermoeden sijpelt nu ook door naar het grote publiek.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Jim Sinclair: Rusland zal wraak nemen met een hogere goudprijs

Jim Sinclair voorspelt in een interview met King World News dat de deal in Cyprus een van de belangrijkste uit de geschiedenis zal zijn, zeker voor goud. De Cypriotische deposito's bestaan niet voor 80 % uit binnenlandse deposito's maar voor 80 % uit Russische deposito's, voornamelijk van het voormalige KGB. Confiscatie van KGB geld kan voor zware problemen zorgen. De wraak zal zoet zijn, voornamelijk door een hogere goudprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Apple en Goud mini opties

De International Securities Exchange (ISE) heeft met ingang van vandaag 18 maart de Mini opties geïntroduceerd. Wat houdt dit nu precies in:

- Mini opties vertegenwoordigen het leveren van 10 i.p.v. 100 aandelen van de onderliggende waarde (meestal een aandeel)