EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33706 tot 33710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Niet-eurozonelanden moeten zich committeren aan bankentoezichthouder

AMSTERDAM (Dow Jones)--Lidstaten van de Europese Unie, die geen deel uitmaken van de eurozone, moeten uiterlijk deze zomer aangeven of ze gaan deelnemen aan het bankentoezicht op financiele instellingen in de regio. Dit vindt Joerg Asmussen, bestuurslid van de Europese Centrale Bank (ECB).

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Ten vroegste in 2014 verbetering voor huizenmarkt

Ratingkantoor Standard & Poor's (S&P) voorspelt dat de prijzen op de huizenmarkt in de meeste landen van de eurozone voor de rest van 2013 nog zullen dalen. Pas in 2014 komt er een prijsstabilisatie. Deze verwachting staat in het rapport 'Recession keeps house prices in the dumps in most European markets', dat vandaag gepubliceerd werd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Het is nog niet afgelopen

Wij laten u opnieuw de daggrafiek zien van de AEX Index, omdat deze ditmaal het duidelijkst is van alle daggrafieken. Zoals wij vorige week reeds schreven is er een gelijkbenige driehoek te onderscheiden. Vorige week lag de koers op het onderste been van deze driehoek. Nu ligt hij, na de vorming van een Advanced Block (de verkoopdruk neemt toe/de koopwoede neemt af), tegen het bovenste been aan. Het probleem van een gelijkbenige driehoek is dat het nooit zeker is aan welke kant de uitbraak zal plaatsvinden (dalende toppen – stijgende bodems), maar deze driehoek is theoretisch gesproken af.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Vraag naar Mexicaanse zilveren munten stijgt sterk

De vraag naar de Mexicaanse Libertad munten is in april sterk toegenomen. In de eerste 23 dagen van deze maand werden er al meer verkocht dan in het hele eerste kwartaal. De oplage van de Mexicaanse beleggingsmunten is veel lager dan die van de Canadese en Amerikaanse 1 troy ounce munten. Toch zijn de Libertads momenteel veel beter verkrijgbaar.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Alle bull markets op de beurs sinds 1871

Een grafiek van alle bull markets in Amerikaanse aandelen sinds 1871 suggereert dat de huidige bull market nog een weg te gaan heeft. Zowel qua rendement als duur blijft deze rally nog achter bij het gemiddelde. De langste rally duurde 153 maanden en leverde 516% koersstijging op.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs