EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33711 tot 33715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Politici die van de kiezer enige vorm van logica verwachten kijken best eens naar IJsland

De IJslanders hebben het voorbije weekeinde de sociaal-democraten die hen uit de financiële crisis hebben geholpen weggestemd om een centrum-rechtse regering in het zadel te helpen. Een uitslag die toch wel even de wenkbrauwen doet fronsen, schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Miljonairs hebben het volste vertrouwen in Bull Market

De stijging van de beurskoersen op Wall Street heeft neveneffecten waar niet iedereen zo maar op 1, 2, 3 denkt. 1 van die neveneffecten is een groeiende kloof tussen arm en rijk in de U.S. Het zijn namelijk de rijken die het meest profijt trekken van de Bull Market.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Sell in may,… en mis de nieuwe stierenmarkt in goudmijnaandelen

Dit komt uit een interview van The Gold Report met Bob Moriarty, president van 321gold. Volgens Bob Moriarty is de tijd rijp voor een verandering. En als je nu je goudmijnaandelen zou verkopen, mis je een enorme opportuniteit, aldus het interview op 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

We gaan een zonninige toekomst tegemoet

We gaan een zonnige toekomst tegemoet. Een toekomst zonder die vervelende crisis welke vandaag de dag steeds persoonlijker wordt voor de meeste Nederlanders. Het leed van de crisis in onze omgeving komt steeds dichterbij. Laten we dat vervelende menselijke ethische besef wat we dagelijks met ons meedragen even voor wat het is en laten we kijken hoe we een graantje mee kunnen pikken door de huidige wereldwijde ontwikkelingen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Kort nieuws van de dag (Wall Street wordt overheerst door boeven)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs