EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33716 tot 33720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Hoe zit het nu met de goudmarkt?

Op Silverdoctors maakt Charles Hugh Smith van Peak Prosperity een interessante analyse over de fundamenten in de goudmarkt. Na de dramatische crash wist de goudprijs sterk te herstellen, maar de laatste dagen vindt het niet genoeg kracht om door de eerste serieuze weerstand te stijgen. Hoe moet het nu verder met de goudprijs?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Bezuinigen verkeerd – Faillissement correct

Bezuinigen werkt niet. De bezuinigingen in de EU hebben hun limiet bereikt, de nadruk is op groei, die nu prioriteit verdient. EU-landen zoals Ierland, Griekenland, Portugal en Spanje probeerden het maar het werkte niet. Bezuinigen met daarbovenop nog verhoogde belastingen leidt tot ontslagen, en levert groot ongenoegen. De verwachtte meeropbrengst door belastingverhogingen leverde in de praktijk geen of lagere revenuen. De tekorten zijn nog steeds even hoog of  nog verder opgelopen, en ver boven de toegestane 3%-norm van de Europese Unie, die de EU-bureaucratie eist om zich van voldoende inkomsten te voorzien. De werkloosheid ging omhoog, het BBP omlaag. Faillissement met schuldsanering, of de terugkeer naar een munt gekoppeld aan goud, is de enige aanpak om de crisis te beëindigen.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

‘De ECB maakt ons geld kapot’

Het stond in de sterren geschreven dat de ECB gisteren de rente zou verlagen, en zo geschiedde ook. We staan vandaag op een absoluut dieptepunt van 0.50%. In feit komt dat overeen met een quasi nulrente.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Nederland helpt Hong Kong met afval

Nederlandse bedrijven gaan Hongkong helpen om afval milieuvriendelijk te verwerken. 

Nederlandse bedrijven gaan Hongkong helpen om afval milieuvriendelijk te verwerken. 

Minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel) en de autoriteiten van Hongkong hebben daarover een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dat maakte het ministerie van Buitenlandse Zaken maandag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Groei Chinese dienstensector valt terug

De groei van de activiteit in de dienstensector van China is in april stevig teruggevallen. Dat bleek maandag uit cijfers van de Britse bank HSBC.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs