EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33726 tot 33730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Met duizenden op straat in Charleroi voor werk

Meerdere duizenden mensen hebben maandag in Charleroi deelgenomen aan de mars voor werk, waartoe door de vakbonden is opgeroepen na de herstructurering bij Caterpillar.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Een gigantische opportuniteit waar niemand over praat

Ben je op zoek naar een gigantisch potentieel? Ben je op zoek naar een land of regio waar er nog sterke economische groei is? Ben je op zoek naar een parel waar niemand over praat? Dan kan deze belegging iets voor u zijn. Beleggen in ontluikende markten kan heel beloftevol zijn. Het zijn kleinere landen, waar de economische groei nog enorm is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Moeten centrale banken aandelen bezitten of niet?

Jim O’Neill, chairman van Goldman Sachs Asset Management, staat op het punt om uit zijn job te stappen. Hij heeft in de laatste weken van zijn carrière bij zijn huidige werkgever niet stilgezeten, want O’Neill heeft nog een laatste tocht langs zowat alle media gemaakt.

Op de Goldman Sachs Growth Markets Summit in New York sprak hij met CNBC en daar viel nieuws te rapen. Centrale banken moeten aandelen bezitten of niet soms?, zo vroeg O’Neill zich af. Een onderzoek dat eerder deze maand verscheen wees uit dat de centrale banken meer appetijt hebben om in aandelen te investeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Dit klein bericht kan de financiële wereld op zijn kop zetten

Er is al vele malen geschreven dat de bubbel van de studentenleningen in de Verenigde Staten veel groter is dan de subprime crisis die de financiële wereld op zijn grondvesten deed daveren in 2007.

Het lijkt er nu op dat de bubbel van de studentenleningen toch op springen staat. Het is onduidelijk wat de gevolgen kunnen zijn. De geschiedenis herhaalt zich niet, maar het rijmt wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Politici die van de kiezer enige vorm van logica verwachten kijken best eens naar IJsland

De IJslanders hebben het voorbije weekeinde de sociaal-democraten die hen uit de financiële crisis hebben geholpen weggestemd om een centrum-rechtse regering in het zadel te helpen. Een uitslag die toch wel even de wenkbrauwen doet fronsen, schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs