Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 33726 tot 33730
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Signalen voor een mogelijke correctie op de beurs

Het patroon van de Amerikaanse beurzen lijkt sterk op het patroon van 2010, 2011 en 2012. Tot en met maart wisten de indexen telkens een stijging voor te leggen van 10 % of meer. In maart begon dan de lentecorrectie die zorgden voor een daling 10 % tot 19 % en waarvan de beurzen 5 maanden van moesten herstellen. “sell in May and go away” lijkt al enkele jaren te beginnen in april.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Moody's: Kans op euro-exit Cyprus is gegroeid

Volgens Moody's is er een aanzienlijke kans dat Cyprus de muntunie moet verlaten. Toch rekent de kredietbeoordelaar er nog altijd op dat dit scenario uiteindelijk geen realiteit wordt. Mocht het wel gebeuren, dan lijden investeerders grote verliezen, aldus het ratingbureau. (

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Dit moet je zien: Een duizelingwekkende reis langs de belastingparadijzen

neemt u mee op een duizelingwekkende reis langs de belastingparadijzen met als gidsen internationale belastingexperts en data-nauten. Wat ooit begon als een manier om het betalen van dubbele belasting te voorkomen is inmiddels uitgegroeid tot een vernuftige industrie om winstbelasting en andere verplichte afdrachten zo laag mogelijk te krijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Kan er een nieuwe goudconfiscatie komen

The Telegraph vraagt zich af of het mogelijk is dat een overheid kan overgaan tot de confiscatie van goud. Hoewel het altijd mogelijk is, lijkt de confiscatie van goud tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. The Telegraph haalt hiervoor enkele heel interessante redenen aan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

De gecontroleerde bank run is begonnen

Na twee weken zijn de banken in Cyprus weer open en kunnen de Cyprioten hun geld opnemen. Wel met maar 8 personen tegelijk, maar het is een begin. Ook het begin van de gecontroleerde bank run, waar Cyprus overigens 180 Britse