Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 33731 tot 33735
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Zilver naar $ 100 over 2 jaar

Historisch gezien is de zilverprijs in Australische dollar een goede indicator voor de aankondiging van een stijging van de zilverprijs. Vorig jaar steeg de zilverprijs met 35 % na een koopsignaal in Australische dollar, in 2010 steeg het met 182 %. Ook nu geeft de zilverprijs in Australische dollar een sterk koopsignaal zegt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Bitcoin scheert hoge toppen

Sinds het voorstel op tafel lag om spaargeld te belasten, is er een ware rush ontstaan naar het virtuele geld.

Tot voor enkele weken was de Bitcoin niet meer dan een financieel experiment, maar nu wordt het aanzien als veilige haven voor het fiatgeld, dit heeft ervoor gezorgd dat de prijs voor de Bitcoin explodeert de laatste dagen en weken.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Kroatië per 1 juli bij de EU: moet dat nu echt?

Omdat de waan van de dag het niet toeliet hadden de mainstreammedia de voorbije dagen er amper oog voor, maar sinds begin deze week staat het vast: op 1 juli wordt Kroatië het 28ste land dat toetreedt tot de Europese Unie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Hier gaan we weer: Spaans begrotingsdeficiet opnieuw groter dan verwacht

Spanje lijkt wel van plan om een spelletje te spelen met de rest van de Europa en dat spelletje heet ‘jokkebrokje spelen’. De Spanjaarden zijn zich stilaan een reputatie van volbloedleugenaars aan het opbouwen. Ze beloven van alles maar kunnen die beloftes nooit inlossen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Signalen voor een mogelijke correctie op de beurs

Het patroon van de Amerikaanse beurzen lijkt sterk op het patroon van 2010, 2011 en 2012. Tot en met maart wisten de indexen telkens een stijging voor te leggen van 10 % of meer. In maart begon dan de lentecorrectie die zorgden voor een daling 10 % tot 19 % en waarvan de beurzen 5 maanden van moesten herstellen. “sell in May and go away” lijkt al enkele jaren te beginnen in april.