Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 33736 tot 33740
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Pc-markt blijft ook met Windows 8 krimpen

Ook dit jaar zet de achteruitgang van de pc-industrie zich voort. Windows 8 kon de eerste twee maanden na de introductie het tij niet keren wegens te weinig innovatieve toestellen, en ook dit jaar zet die trend zich door. Dat meldt onderzoeksbureau IDC.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Emir van Qatar koopt voor prikje zes Griekse eilanden

Hij is een van de rijkste mannen ter wereld en liet zijn oog vallen op één van de armste landen in de eurozone. Hamad bin Khalifa Al Thani heeft na anderhalf jaar administratieve rompslomp voor 8,5 miljoen euro zes idyllische eilanden in de Ionische Zee gekocht.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Dow Jones op nieuw record!

De Amerikaanse Dow Jones index heeft een lange rit omhoog achter de rug en passeerde vandaag het oude record uit oktober 2007. Beleggers zijn optimistisch en verwachten dat centrale banken en overheden de economie blijven stimuleren.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Merrill Lynch verwacht dit jaar een goudprijs van $1.680

Merrill Lynch verwacht dit jaar een gemiddelde goudprijs van $1.680. Dat betekent dat de prijs vanaf dit punt nog wat omhoog moet, want op het moment van schrijven staat de goudprijs bijna $100 lager. De bank denkt dat we eind 2014 de $2.000 per troy ounce nog gaan meemaken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Britse pond is nog steeds te duur

Het Britse pond is volgens Pimco nog steeds een overgewaardeerde valuta, ondanks het feit dat de munt in februari al 6,7% van haar waarde verloren heeft tegenover de dollar. Men verwacht verdere monetaire verruiming om de economie aan te jagen.