EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33736 tot 33740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Geldtekort Suriname ondanks voorspoed

Aan de ene kant een hoge waardering van de Amerikaanse kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) voor Suriname, aan de andere kant de regering-Bouterse die een tekort heeft aan contant geld. De regering probeert de uitgaven acuut te remmen door bijvoorbeeld dienstauto's niet meer te laten tanken en aannemers later te betalen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Huizenmarkt uit de slop?

Er gaan steeds meer geluiden op dat de huizenmarkt zich in 2014 gaat stabiliseren. Persoonlijk ga ik daar ook volledig vanuit, maar de praktijk moet het nog uitwijzen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Goud en zilver report (Week 18)

Het wekelijkse overzicht van de goud- en zilverprijzen. De afgelopen week bleven de prijzen netto vrijwel onveranderd, ondanks slechte banencijfers van loonstrookjesverwerker ADP en een voortzetting van het soepele monetaire beleid van de Fed en de ECB. Ondertussen neemt de inflatie af. Is dat een verklaring voor het matige rendement van goud van de laatste tijd?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 mei 2013

handelen in grondstoffen

cfd-trading-info Main Menu Home What is CFD trading? Choose a cfd broker Copy trading Technical analysis Plus500 - review Articles Links Contact Sitemap Articles

cfd-trading-info Main Menu Home What is CFD trading? Choose a cfd broker Copy trading Technical analysis Plus500 - review Articles Links Contact Sitemap Articles

We live in an era of massive economic expansion. Compare the world of 50 years ago with the world today and it is clear that tremendous changes have taken place. The world population has grown and it looks like this trend still continues. In addition, the wealth in Western countries has increased tremendously. But the emerging economies of large countries such as Brazil, Russia, India and China (BRIC) are catching up rapidly. This economic expansion, combined with a rapidly growing world population means a huge drain on the global commodity reserves. This drives up the prices enormously. As a result, raw materials are in a bull market that is expected to last for a while (years).

Lees verder op cfd-trading-info.com
Geplaatst op: zaterdag 4 mei 2013

Nigel Farage (britse Wilders) is nuttige clown

Britse Wilders is nuttige clown

Britse Wilders is nuttige clown

Toch is de leider van de United Kingdom Independence Party (Ukip) sinds donderdagavond de schrik van het Engelse establishment, met zijn witty opmerkingen en goedgeplaatste steekjes in de Britse onderbuik.

Lees verder op denieuwepers.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs