Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 33736 tot 33740
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Barclays: "Goudprijs zakt door vermoeide beleggers"

Zakenbank Barclays verwacht dat de goudprijs verder zal zakken, omdat er veel verkoopdruk is van goud-ETF's. Daarnaast ziet de analist van Barclays economisch herstel in de VS. Als het rendement op andere beleggingen toeneemt kan goud verder onder druk komen te staan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Grootste bank Europa plant duizenden extra ontslagen

De Britse bank HSBC plant bijkomend duizenden afvloeiingen om de kosten terug te dringen. Dat meldt de Financial Times.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

GATA: Onomstotelijk bewijs dat centrale banken de goudprijs manipuleren (VIDEO)

Chris Powell, secretaris bij GATA (Gold Anti-Trust Action Committee), werd op CNBC uitgehoord over de mogelijke inmenging van de centrale banken in de goudmarkt.

Volgens GATA is het duidelijk dat centrale bankiers het goud manipuleren om de prijsstijging niet uit de hand te laten lopen, omdat dit het hele fiat currency systeem op de helling zet.

Het manipuleren via SWAPS en leasecontracten is dagelijkse business voor de banken. De harde bewijzen zijn hiervoor al afgeleverd, er zijn zelfs getuigenissen over afgelegd voor de rechtbank!

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Europese crisis: de fatale fout van de EU-dictatuur

Op maandag 18 maart 2013 bent u wakker geworden in een compleet veranderd Europa.

Het is niet te zien, maar het onzalige besluit van de Europese ministers van financiën om de kleine spaarders van EU-land Cyprus te onteigenen heeft ingrijpende gevolgen die zullen niet stoppen bij de Cypriotische grens.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

CEO Saxo Bank: Ik kan dit niet geloven

Zerohedge publiceert een post van de blog van Lars Seier Christensen, CEO van Saxo Bank. Hij geeft zijn mening over de bailout van Cyprus. Enkele weken geleden was hij nog in Cyprus en hoorde hij al geruchten over de huidige deal, maar Lars Seier Christensen kon dit toen amper geloven, en toch is het nu zover.