EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33736 tot 33740
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Hoe los je de vergrijzing op? Niet

De grootte van de Amerikaanse beroepsbevolking kent de zwaarste krimp sinds 1979. 37% van de Amerikanen wil, kan of mag niet meer werken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

De dag dat de overheid ons goud confisceerde

1 mei 1933. Dat is de dag waarop de Amerikaanse overheid burgers opdroeg om het goud binnen te leveren. Ze kregen daarvoor $20 per ounce, de toenmalige goudprijs. Even later werd de dollar echter gedevalueerd waardoor de prijs van het goud werd vastgeklikt op $35.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Grafiek: België bij de 4 volgende slachtoffers in Europa

Frankrijk, Malta, Italië en ... België: dat zijn de vier volgende slachtoffers van de eurocrisis. Dat blijkt uit berekeningen van Thomas Mayer, voormalig econoom bij Deutsche Bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Fiscus spant kort geding aan tegen zwartspaarders

De Belastingdienst spant een kort geding aan tegen een groep van 150 tot 200 vermeende zwartspaarders bij de KB-Luxbank. De Belastingdienst gaat deze groep van hardnekkige weigeraars en ontkenners aanpakken door via een civiele procedure op straffe van een dwangsom te eisen dat de belastingplichtigen de nodige informatie over verborgen rekeningen aan de Belastingdienst verstrekken.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Labille wil overheidsfonds weg uit belastingparadijzen

Als het van minister van Ontwikkelingssamenwerking Jean-Pascal Labille (PS) afhangt, moet het Belgische Investeringsfonds voor Ontwikkelingslanden (BIO) binnen de twee jaar alle Belgische ontwikkelingsgeld weghalen dat zich nu in belastingparadijzen bevindt. BIO-topman Luuk Zonneveld blijft de offshorestructuren verdedigen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs