EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33741 tot 33745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 28 april 2013

'Bijna helft Bitcoin-wisseldiensten moest sluiten'

Bitcoin is een digitale valuta die niet wordt overzien door een centrale bank of autoriteit. Daarom zijn Bitcoins moeilijk te traceren en kan gestolen geld vaak niet worden teruggevonden.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

Deutsche Bank pakt belastingontduikers aan

Dat zei co-CEO Jürgen Fitschen zondag tegen de Duitse radiozender Deutschlandfunk. Hij zei dat de bank “zero tolerance” heeft voor klanten die belastingen ontduiken via buitenlandse rekeningen die DB beheert.

Als de bank vermoedens heeft dat er over buitenlandse bezittingen geen belasting wordt betaald, moet de klant bewijzen dat de bezittingen legaal zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

ECB en Fed domineren beurshandel

AMSTERDAM (AFN) - De wereldwijde aandelenmarkten zullen deze week met spanning uitkijken naar de Europese Centrale Bank (ECB) en de Amerikaanse Federal Reserve (Fed). De beurskoersen gingen de afgelopen week omhoog door de hoop dat de ECB de rente gaat verlagen om zo de zwakke Europese economie te stimuleren.

De ECB maakt donderdag het rentebesluit bekend. Volgens analisten is de kans toegenomen dat de ECB de rente gaat verlagen na tegenvallende cijfers over de Europese economie die vorige week naar buiten kwamen.

Lees verder op beursduivel.be
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

IJsland kiest voor rechts en keert EU rug toe

IJslandse kiezers hebben centrumrechts na vijf jaar terug in het zadel geholpen tijdens de parlementsverkiezingen van zaterdag. De twee centrumrechtse partijen kregen samen de helft van de kiezers achter zich. De Onafhankelijkheidspartij kwam met 26,7 procent van de stemmen als grootste uit de bus, de Progressieve Partij kreeg 24,4 procent. De Sociaal-Democraten werden op afstand derde met 12,9 procent, bleek zondag na telling van bijna alle stemmen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

Winnende politieke partijen willen uitbetaling Icesave gelden stoppen

De politieke partij die mede verantwoordelijk werd geacht voor de bankencrisis in 2008, de Onafhankelijkheidspartij, heeft bij de verkiezingen op IJsland de meerderheid van de stemmen gekregen. De Onafhankelijkheidspartij heeft 26,5 procent van de stemmen en 19 zetels in het 63 zetels tellende parlement. Gevolgd door de Progressieve Partij, die 24,4 procent en eveneens 19 zetels behaalde. De Sociaal Democraten en de Linkse Groenen zijn gestraft voor bezuinigingen.

De populariteit van 'rechts en eurosceptisch' heeft te maken met het feit dat men beloofd heeft om enige hypotheekschulden kwijt te schelden. Ook willen de partijen het geld dat Nederlanders en Engelsen kwijtraakten door de IJslandse bankencrisis niet terugbetalen, maar inzetten voor een belastingverlaging. Dat kan nog een aardige discussie geven.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs