Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 3376 tot 3380
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Dit zijn de grootste winnaars van de OPEC-deal

In 2014 lieten de OPEC-landen nog een productiebeperking vallen om de opmars van schalieolie in de Verenigde Staten te fnuiken. 2 jaar later gaat OPEC alsnog door de knieƫn en zijn diezelfde olieproducenten uit de Verenigde Staten de grote winnaars.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Analist JP Morgan: Vertrouw niet alleen op mainstream media

Vertrouw niet alleen op traditionele informatiebronnen, maar zoek ook via alternatieve nieuwsbronnen naar informatie. Dat is de boodschap die JP Morgan analist Marko Kolanovic onlangs gaf in zijn vooruitblik voor 2017. In zijn vooruitblik schrijft hij onder andere over de sterkere dollar en de stijgende rente, maar het meest interessant was de laatste passage uit zijn betoog.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Bitcoin naar hoogste niveau in bijna drie jaar

De prijs van een Bitcoin is deze week gestegen tot $770, het hoogste niveau in bijna drie jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de waarde van de virtuele munt met 77% gestegen. De alternatieve munt profiteert van economische onzekerheid en een toenemende financiële repressie. Steeds meer mensen hechten waarde aan Bitcoin, omdat het aanbod beperkt is en omdat de virtuele munt zonder tussenkomst van een derde partij verhandeld kan worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Meer dan $1,7 biljoen verdampt uit obligaties

In november verdampte er meer dan $1,7 miljard aan waarde uit de obligatiemarkt, waarmee een einde lijkt te komen aan een lange opwaartse trend in staatsobligaties. De Bloomberg Barclays Global Aggregate Total Return Index verloor de afgelopen maand 4% van haar waarde, de grootste maandelijkse daling sinds 1990.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

Idioten

De inflatie in de eurozone kruipt iets omhoog, maar blijft nog altijd ver onder de ECB-doelstelling. Maar waarom zouden we eigenlijk een hogere inflatie moeten willen?