EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3376 tot 3380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Weidmann: ECB moet stimuleringsprogramma afbouwen

De Europese Centrale Bank moet nu maatregelen nemen om haar enorme monetaire stimuleringsprogramma af te bouwen. Dat zeiden twee hoge Duitse functionarissen binnen de ECB afgelopen woensdag. Nu de economische groeicijfers in de Eurozone aansterken en de inflatie wat oploopt is het tijd geworden voor de centrale bank om wat gas terug te nemen, bijvoorbeeld door het omstreden opkoopprogramma versneld af te bouwen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 1 juni 2017

Het einde van de westerse alliantie: de vijfvoudige stommiteit van Merkel

Door te stellen dat Europa zijn lot in eigen landen te nemen omdat we niet meer op de VS kunnen rekenen, beging Merkel een vijfvoudige stommiteit, schrijft Gideon Rachman in een opiniestuk in de Financial Times. “Het is makkelijk om Trumps desastreuze passage in Europa de schuld te geven voor deze nieuwe episode,” schrijft de specialist buitenlandse zaken van de Engelse zakenkrant, “maar ook de Duitse bondskanselier gedroeg zich onverantwoordelijk”:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 1 juni 2017

Met deze 5 tips betaalde een koppel $200.000 schulden af in 2 jaar

Schulden kunnen je kansen geven. Maar schulden kunnen ook je financieel leven bedreigen. Voor Sunethra Muralidhar was vooral het laatste duidelijk van toepassing. Haar studies zadelde haar op met een schuldenberg van $200.000. Maar na een wake-up call werkte ze deze schulden in 2 jaar weg, samen met haar vriend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Een van de grootste raadsels in de economie

De werkeloosheid in Japan is historisch laag: 2,8 procent. Maar dit gaat gepaard met lonen die eigenlijk niet echt stijgen. En Japan is daar niet de enige in: ook in Engeland en Amerika doet dit fenomeen zich voor. Een van de grootste raadsels in de economie van dit moment, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Slachtoffer van Trumps besparingsdrift… de Muur met Mexico

De Amerikaanse begrotingsplannen voor volgend jaar maken duidelijk dat een groot deel van de verkiezingscampagne van huidig president Donald Trump uit fantasie was opgebouwd.

Dat zegt Kriston Capps, redacteur bij de nieuwssite CityLab in een commentaar op de Amerikaanse begrotingsplannen voor volgend jaar.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs