EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33756 tot 33760
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Fiscus spant kort geding aan tegen zwartspaarders

De Belastingdienst spant een kort geding aan tegen een groep van 150 tot 200 vermeende zwartspaarders bij de KB-Luxbank. De Belastingdienst gaat deze groep van hardnekkige weigeraars en ontkenners aanpakken door via een civiele procedure op straffe van een dwangsom te eisen dat de belastingplichtigen de nodige informatie over verborgen rekeningen aan de Belastingdienst verstrekken.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Labille wil overheidsfonds weg uit belastingparadijzen

Als het van minister van Ontwikkelingssamenwerking Jean-Pascal Labille (PS) afhangt, moet het Belgische Investeringsfonds voor Ontwikkelingslanden (BIO) binnen de twee jaar alle Belgische ontwikkelingsgeld weghalen dat zich nu in belastingparadijzen bevindt. BIO-topman Luuk Zonneveld blijft de offshorestructuren verdedigen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Autoverzekeringen een stuk duurder

Autoverzekeringen zijn sinds vorig jaar gemiddeld 16 procent duurder geworden. Dat heeft de vergelijkingssite Verzekeringssite.nl berekend.

De stijging wordt voor 10 procent veroorzaakt door de verhoging van de assurantiebelasting van 9,7 procent naar 21 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Grafiek: Benzinegebruik VS sterk omlaag sinds crisis

Het benzinegebruik in de VS is sinds het uitbreken van de economische crisis gezakt. Het is het zoveelste bewijs dat de crisis in de VS nog lang niet voorbij is en dat de economie nog steeds op een veel lagere activiteit werkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Dit Europees land is het meest geĂŻnteresseerd in de Bitcoin

De Bitcoin is de hype van het moment. De virtuele munt scheert letterlijk hoge toppen. De wisselkoers van de Bitcoin wist de laatste maand met 360 % te stijgen. Per capita is Finland het grootste land ter wereld dat geĂŻnteresseerd is in de Bitcoin. Niet voor niets is Finland een anti-Europees land waar men tegen bailouts is en reeds hoge belastingen betaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs