EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33761 tot 33765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Belg niet te vinden voor elektrische wagens

Tijdens de eerste drie maanden van dit jaar zijn in België 96 elektrische wagens ingeschreven, een terugval met liefst 60 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Sectorfederatie Febiac trekt daarom vandaag aan de alarmbel, temeer omdat de situatie in ons land in schril contrast staat met die in onze buurlanden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

De echte reden waarom de Amerikaanse conomie niet van de grond komt

Waarnemers plozen in de afgelopen weken alle rapporten die met betrekking tot de U.S. Economie binnenliepen nauwlettend na, op zoek naar signalen die konden wijzen op een vliegende start. Inmiddels weten we dat die er niet is geweest, alles verloopt eerder met horten en stoten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Woningmarkt stort nog verder in

De huizenprijzen zullen de komende jaren nog verder dalen zo vertelde Standard & Poor’s (S&P). Wel verwacht men dat de woningmarkt op de langere termijn weer zal aantrekken, mede door het vrijkomen van huizen en de toenemende bevolkingsgroei. De prijzen van huizen zullen voorlopig blijven dalen.

Lees verder op afsluiten-hypotheek.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Belgische economie gegroeid

De economie van België is in het eerste kwartaal gegroeid. Deze eerste raming maakte de Nationale Bank van België vrijdag bekend. Over heel 2012 kromp de Belgische economie met 0,3 procent, zo bleek vrijdag uit definitieve cijfers.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Nigel Farage: ‘Een gewelddadige revolutie op komst in Europa’

Nigel Farage, de leider van de populistische U.K. Independence Party en lid van het Europees parlement, legde in CNBC’s “Squawk Box” weer een van zijn straffe verklaringen af. De Euro dwingt volgens Farage de verschillende Europese landen om elkaar te haten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs