Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 33761 tot 33765
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Je eigen auto printen? Het kan binnenkort!

Jim Kor staat aan de vooravond van een doorbraak in de auto-industrie. Hij slaagt er in een model van een auto te ontwikkelen waarmee je een eigen auto kan printen met behulp van een 3D-printer. Dit kan een ware revolutie veroorzaken in de auto-industrie waarbij vele kleine spelers kunnen ontstaan die hun eigen 3D-print-auto ontwikkelen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Ook pensioenen politici gekort

Net als bij ambtenaren zal ook het pensioen van politici gekort worden. Daarnaast gaat de pensioenleeftijd ook voor politici stapsgewijs omhoog naar 67 jaar.

Minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) heeft dinsdag een wetsvoorstel daarover naar de Tweede Kamer gestuurd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Jim Sinclair: Goud naar $ 4.990

Volgens Jim Sinclair zal de goudprijs stijgen naar $ 4.990 waarna het in ere wordt hersteld en terug deel zal uitmaken van een goudstandaard die de globale economie moet voorbereiden voor de grootste economische expansie die de wereld ooit heeft beleefd. Zijn voorspelling is gebaseerd op de Wet van Gresham.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Steun op 1.530 dollar voor goud heeft standgehouden,1.660 dollar is volgend koersdoel

In de afgelopen dagen heeft zich een nieuw correlatiekoppel gevoerd. Eigenlijk is er sprake van een inverse correctie, want op Wall Street stellen we vast dat de goudprijs daalt wanneer de S&P 500 stijgt. Een stijging van de beurskoersen gaat dus gepaard met een daling van de goudprijs en vice versa.

In feite speelt hier nog steeds het ‘safe havens’ probleem. Bij het minste gerucht vluchten de investeerders opnieuw richting veilige vluchthavens, zoals daar zijn US dollar, Yen en uiteraard ook goud. We mogen uiteraard de US Treasuries niet vergeten, want die functioneren ook nog steeds als vluchthaven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

12 signalen voor een nieuwe economische ramp

ziet de recessie van 2008 slechts als voorspel van wat er nog komen gaat. 2008 was de eerste golf van de economische ramp die over de Westerse wereld spoelt. We zijn nog maar amper hersteld van de opdoffer of er staat al een volgende golf klaar om meer economisch onheil te verspreiden, aldus Zerohedge. Onderstaande signalen maken duidelijk dat het mooie liedje bijna uitgezongen is: