Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 33761 tot 33765
Bron: ad.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

'Miljoenen mensen raken hun spaargeld kwijt'

Binnen een jaar tijd zijn miljoenen mensen hun spaargeld kwijt, want de euro crasht en valt diep. Geen overheid die daar iets tegen kan ondernemen, want het zijn bankiers als Goldman Sachs, die de crisis in gang zetten om er miljarden aan te verdienen.

Deze onheilstijding zond de BBC uit. In een interview legt onafhankelijk beursmakelaar Alessio Rastani uit dat er een enorme crisis op komst is en dat miljoenen mensen hun bezittingen kwijt raken. 'En dat is nog maar het begin. De financiële markten worden momenteel beheerst door angst,' aldus Rastani.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Betalingsverkeer op Cyprus stilgelegd

Het betalingsverkeer op Cyprus is op last van de president van de centrale bank van het land, Panicos Demetriades, tot nader order stilgelegd. Dat meldden diverse Griekstalige media zondag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 17 maart 2013

Volkswagen wil in 5 jaar 50.000 man aannemen

De Duitse autofabrikant Volkswagen wil in de komende 5 jaar ongeveer 50.000 personeelsleden werven, voornamelijk buiten Europa.

Een woordvoerder van het concern bevestigde zondag berichtgeving over het wervingsplan in Automobilwoche, de Duitse variant van vakblad Autoweek.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 maart 2013

Over banken, goud en koersfraude

De goudprijs wordt elke dag in Londen middels twee conference calls, om half elf in de ochtend en om drie uur in de middag, vastgesteld. De personen die hier voor verantwoordelijk zijn, zijn werkzaam voor dezelfde bedrijven die de markt voor onder andere de rentestanden gemanipuleerd hebben ten gunste van zichzelf: de banken. Daar zijn ze weer! Verschillende banken, die al miljarden aan boetegeld hebben moeten betalen, bepalen ook de prijs van goud en zilver

Banken bepalen goudprijs

Bron: niburu.co
Geplaatst: zondag 17 maart 2013

De Nederlandse ondernemer pikt het niet langer

We zijn nu op een punt beland waarbij de hardwerkende Nederlandse ondernemer zegt, “Ga het lekker zelf doen”.

Na een maand met een record aantal faillissementen zijn er ook steeds meer die daar niet op willen gaan zitten wachten.