EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33761 tot 33765
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

17 procent meer falingen in eerste kwartaal

Het aantal faillissementen in ons land is in het eerste kwartaal uitgekomen op 3.154. Dat is een stijging met 16,8 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. In maart legden 1.099 bedrijven de boeken neer, een stijging met 10 procent. Dat meldt handelsinformatiekantoor Graydon.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Weekers wil inzage in 'offshore-leaks', krijgt nul op rekest

Staatssecretaris Frans Weekers (financiën) wil inzage in de gelekte lijst van mensen en bedrijven met geld op geheime rekeningen in belastingparadijzen. Trouw wil die inzage niet geven, en dus bekijkt de bewindsman nu of hij de documenten die de krant in bezit heeft via de rechter kan vorderen. Ook doet Weekers navraag bij kranten en Belastingdiensten in andere landen.

Dat liet de staatssecretaris zaterdag weten in reactie op berichtgeving in Trouw dat ING en ABN Amro op de lijst voorkomen. De Belastingdienst is druk bezig geweest de lijst op te sporen. Weekers ging ervan uit dat de internationale organisatie van onderzoeksjournalisten de documenten online zou zetten, maar dat is niet gebeurd. Ook bij zijn buitenlandse collega's is de lijst niet bekend.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Soros: 'Goud is geen veilige haven meer'

AMSTERDAM (Belegger.nl) - Investeerder George Soros denkt dat goud haar rol als ‘veilig haven’ in tijden van grote onrust is kwijtgeraakt. Goud daalt volgens in tijden van paniek net zo hard mee met de beurzen. Daardoor bouwen beleggers hun goudposities af.

Lees verder op beursduivel.be
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Alles wat je over Bitcoin moet weten – in 1 minuut

Wat kan je kopen met Bitcoins? Hoe worden Bitcoins gecreeërd? En wat zijn de gevaren van Bitcoins?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 april 2013

Goud explodeert hoger in Japan!

Goud in een berenmarkt? Vergeet het! In Japan weten ze niet hoe snel ze het goud moeten opkopen nadat de BoJ een oorlogsverklaring uitschreef aan de deflatie in het land.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs