EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33766 tot 33770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Euro nog steeds populair onder Europese bevolking

De euro geniet nog steeds de voorkeur van Europese burgers. De populariteit van het 'Europese project' is al jaren tanende, maar de munt wil men liever houden. In de zwakkere PIIGS-landen is de steun voor de gemeenschappelijke munt minstens zo hoog als in andere landen die behoren tot de muntunie. Meer interessante inzichten over de Europese bevolking lees je in dit artikel op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Eisen over begrotingstekort stellen niets voor

Streng en rechtvaardig zou je de eisen kunnen noemen welke gesteld werden voor de toetreding tot de EU, alsmede de criteria waaraan eurolanden zouden moeten voldoen. Nu blijkt echter dat al deze eisen slechts een mooie verpakking zijn geweest. Zelfs één van de braafste jongetjes van de klas, ons Nederland, kan simpelweg niet aan de 3% norm voldoen als het gaat om de begrotingstekorten. En wat dacht u van Spanje? Het tekort is inmiddels opgelopen naar 6,6%, maar opeens is het geen probleem, we schuiven het gewoon een jaartje door, want volgend jaar wordt het allemaal vast beter…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Koers Argentijnse peso op zwarte markt twee keer zo hoog als ‘officiële’ wisselkoers

u al eerder weten dat in Argentinië de grootste valutacrisis sinds 2001 gaande is en dat de inflatie in razend tempo stijgt. Volgens economen is de inflatie inmiddels opgelopen naar 26% op jaarbasis.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Bankencrisis: ECB wil snel een laatste schoonmaak

“De eurocrisis is voorbij, nu die van de banken nog”; kopt *NRC Handelsblad op zijn voorpagina. Afgelopen zaterdag kondigde de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB), Mario Draghi, aan dat “de ECB manieren onderzoekt om hypotheken van Europese banken te kopen”. Deze aankondiging bevestigt volgens de krant dat er in Brussel en Frankfurt steeds meer vanuit wordt gegaan dat “de ergste fase van de eurocrisis voorbij is”.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Begrotingstekort VS kleiner dan verwacht

Het Amerikaanse begrotingstekort zal dit jaar veel lager uitkomen dan eerder gedacht. Dat maakte de begrotingscommissie van het Congres dinsdag bekend. Het tekort zal waarschijnlijk uitkomen op 642 miljard dollar, het laagste bedrag in 5 jaar.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs