EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33771 tot 33775
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Monti betaalt 40 miljard aan schulden terug

Italiƫ gaat komend jaar 40 miljard euro aan schulden terugbetalen aan bedrijven. Dat heeft de demissionaire premier Mario Monti zaterdag bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Toenemende armoede VS in 20 statistieken

Amerika verkeert in een diepe crisis, hoewel de berichtgeving in de reguliere media soms anders doet geloven. Wat te denken van 48 miljoen Amerikanen op voedselbonnen, één op de vier werkenden met een inkomen onder de armoedegrens en ruim 20 miljoen Amerikanen die het grootste deel van hun inkomen kwijt zijn aan wonen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Portugees Grondwettelijk Hof schrapt besparingen

Het Grondwettelijk Hof van Portugal heeft een reeks geplande besparingen van de regering nietig verklaard. Daarmee kan de regering van het land niet langer voldoen aan de Europese eisen en komt het in lastige papieren.

Het Grondwettelijk Hof van Portugal heeft verschillende geplande besparingsmaatregelen tenietgedaan. Zo wordt het moeilijker voor eerste minister Pedro Passos Coelho om de begrotingsdoelstellingen te halen die overeengekomen zijn met de Europese Unie en het Internationaal Muntfonds. De regering komt zaterdag bijeen voor een spoedzitting.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Weekers wil inzage in documenten belastingparadijzen

Staatssecretaris Frans Weekers (Financiƫn) wil inzage in de gelekte lijst van mensen en bedrijven met geld op geheime rekeningen in belastingparadijzen.

De bewindsman bekijkt of hij de documenten die Trouw in bezit heeft via de rechter kan vorderen en doet navraag bij kranten en Belastingdiensten in andere landen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Duizenden bij manifestatie tegen bezuinigingen thuiszorg

Rond de 4000 thuiszorgmedewerkers uit heel Nederland hebben zich zaterdag rond het middaguur verzameld op het Haagse Malieveld.

Ze houden een manifestatie tegen de bezuinigingen op de thuiszorg die het kabinet wil doorvoeren. Dat heeft een woordvoerder van de Abvakabo FNV gezegd. De opkomst valt volgens haar uiteindelijk hoger uit, omdat er nog steeds deelnemers aankomen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs