Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 33771 tot 33775
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

12 signalen voor een nieuwe economische ramp

ziet de recessie van 2008 slechts als voorspel van wat er nog komen gaat. 2008 was de eerste golf van de economische ramp die over de Westerse wereld spoelt. We zijn nog maar amper hersteld van de opdoffer of er staat al een volgende golf klaar om meer economisch onheil te verspreiden, aldus Zerohedge. Onderstaande signalen maken duidelijk dat het mooie liedje bijna uitgezongen is:

Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Vliegtuig op zonne-energie doorkruist VS

De Solar Impulse gaat touren in de Verenigde Staten. Het vliegtuig dat enkel door zonne-energie wordt aangedreven, maakte vorig jaar zijn eerste internationale vlucht van Zwitserland naar Brussel. Het bijzondere vliegtuig moet in de VS mensen inspireren: we kunnen met technologie zoals zonnepanelen de grote problemen in de wereld overwinnen.

Bron: werkloos.nu
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

50 miljoen voor jeugdwerkloosheid

Het kabinet komt met  maatregelen om de jeugdwerkloosheid aan te pakken. Het trekt daarvoor 50 miljoen euro uit. Zo’n 15 procent van de jeugd is werkloos en minister Asscher noemt de vooruitzichten voor de korte termijn niet goed.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Mobiel bankieren populair in Kenia

In Kenia zijn betalingen per mobiele telefoon goed voor bijna een derde van het landelijke BBP. Veel Afrikanen hebben geen toegang tot een bank, maar beschikken wel over een mobiele telefoon waarmee ze veilig kunnen betalen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

De Chinese vastgoedbubbel in 60 Minutes

De Amerikaanse zender CBS heeft in haar programma 60 Minutes aandacht geschonken aan de vastgoedbubbel in China. Er worden in China complete steden gebouwd waar niemand woont, omdat beleggers vastgoed zien als een waardevol beleggingsobject dat de inflatie voor kan blijven.