EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33771 tot 33775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Kmo's betalen gelag voor eurocrisis

Kleine bedrijven zijn nog steeds verantwoordelijk voor de meeste jobs in Europa, maar ze krijgen het steeds moeilijker om nog winst te maken, klanten te vinden en geld te lenen bij de banken. Tot die conclusie komt Jack Ewing van de New York Times op basis van een nieuw ECB-rapport.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Uitkeringsaanvragen VS naar laagste punt sinds begin 2008

De uitkeringsaanvragen in de VS stemmen hoopvol. Het cijfer kwam uit op het laagste punt sinds begin 2008, een teken van sterkte van de Amerikaanse arbeidsmarkt. Toch kan de vlag nog niet uit, want de participatiegraad staat op het laagste punt in meer dan dertig jaar...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Renteverlaging ECB zet goudprijs hoger

De renteverlaging van de ECB mist haar uitwerking niet. De euro verzwakt met meer dan een cent tegenover de dollar en de goudprijs in euro's ging in korte tijd met 2,4% omhoog. De zilverprijs staat inmiddels zelfs 3,34% hoger. De lagere rente verlaagt de drempel om goud in de portefeuille op te nemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Pas op voor verborgen haircuts (Pimco)

Pimco waarschuwt ons ten overvloede voor het verborgen koopkrachtverlies van negatieve reële rente en inflatie. Via geldontwaarding dragen spaarders bewust on onbewust koopkracht over aan de schuldenaren. Ook obligaties en aandelen kunnen u daar niet altijd tegen wapenen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Draghi: ECB bereid om meer stappen te nemen

De Europese Centrale Bank (ECB) is bereid om meer actie te ondernemen om de Europese economie en de kredietmarkten te ondersteunen.

Dat zei ECB-president Mario Draghi donderdag in een toelichting op het rentebesluit van de ECB.

De Europese Centrale Bank (ECB) is bereid om meer actie te ondernemen om de Europese economie en de kredietmarkten te ondersteunen.

Dat zei ECB-president Mario Draghi donderdag in een toelichting op het rentebesluit van de ECB.

Draghi gaf onder meer aan dat banken in de eurozone in ieder geval tot juli volgend jaar net zoveel geld bij de ECB kunnen lenen als ze denken nodig te hebben. Daarnaast voert de centrale bank overleg met andere instituties, zoals de Europese Investeringsbank en de Europese Commissie, over mogelijkheden om de kredietverlening aan bedrijven in de eurolanden vooruit te helpen. Daarbij gaat het onder meer om de mogelijkheid om verpakte bedrijfsleningen te gebruiken als onderpand voor leningen bij de ECB.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs