EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33776 tot 33780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Geeft de Fed een hint met het nieuwe briefje van $ 100?

De Federal Reserve heeft eindelijk het nieuwe briefje van $ 100 voorgesteld. Het nieuwe briefje zal in omloop komen op 8 oktober. De nieuwe design bevat onder andere een gouden inktpot en het getal 100 staat ook in goud geschreven. Wil de Federal Reserve daar iets mee zeggen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

12 bewijzen dat 90 % van de Amerikanen steeds armer wordt

De rijken worden rijker en de armen worden armer. Het is een feit, onderstaande lijst bewijst dit. Sinds de financiële crisis in alle hevigheid over de wereld raast, zijn het alleen de rijken die profiteren van allerhande maatregelen. De rest heeft het steeds moeilijker en moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Centrale bank Israël koopt nog meer aandelen

Tot voor kort was het nog een taboe, maar steeds meer centrale banken begeven zich op de aandelenbeurzen. De centrale bank van Israël besliste om zijn percentage aandelen van de reserves te verdubbelen tegen het einde van het jaar. Ook de Zwitserse centrale bank heeft zijn percentage aandelen opgetrokken van 12 % naar 15 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Endeavour Mining moet bezuinigen door lagere zilverprijs

Enveavour Mining heeft haar kosten onder de loep genomen na de prijsdaling van zilver twee weken geleden. Het bedrijf gaat vooral snijden in de uitgaven voor exploratie en in de management- en administratiekosten. Het bedrijf verwacht dit jaar een lagere zilverprijs en past haar kosten daar op aan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

3 welbestede minuten: de ware toestand van de wereldeconomie volgens Jim Rogers en Ron Paul

De Amerikaanse Republikeins Afgevaardigde en tevens voormalig presidentskandidaat Ron Paul heeft in Santiago de Chile samen met een aantal andere persoonlijkheden zijn mening gegeven over wat de (financiële) wereld te wachten staat. Paul wordt beschouwd als degene die het fundament gelegd heeft voor de hedendaagse Tea Party-beweging, waarin ook zijn zoon Rand Paul actief is. Ook superbelegger Jim Rogers was van de partij. Hij richtte samen met George Soros het Quantum fund op.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs