EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33786 tot 33790
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

© photo news.Topbankiers bij de zwaar getroffen Bank of Cyprus hebben bewijsmateriaal over wantoestanden bij de bank vernietigd. Dat melden verschillende lokale media. Een rapport dat het consultancybedrijf Alvarez & Marsal op vraag van de centrale bank van Cyprus heeft opgesteld, bevat volgens de krant Kathimerini bezwarend materiaal tegen de voormalige toplui Andreas Eliades en Christakis Patsalides.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

De ING en iDeal-storing door hackers aanval

Het journaal onthult vanavond dat de ING-storing – en vermoedelijk ook de iDeal-storing zijn veroorzaakt door internetpiraten die massaal ING en andere Nederlandse banken hebben bestookt. ING is daardoor vandaag platgelegd, en de iDealstoring heeft vermoedelijk dezelfde oorzaak.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Ook Frankrijk overweegt staatsparticipaties te verkopen

Niet alleen België, maar ook Frankrijk zou een aantal overheidsparticipaties verkopen om zijn staatsfinanciën op orde te brengen. De plannen werden vandaag bekendgemaakt door de Franse minister voor Herstel, Arnaud Montebourg, in een interview met de Wall Street Journal.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Gratis beurstips van beurs.com

Een vergeten Belgische parel

Een vergeten Belgische parel

Pierre Huylenbroeck schrijft op De Tijd altijd heel interessante stukken. Deze keer heeft hij het over een vergeten Belgische parel. Het aandeel heeft al heel wat capriolen gemaakt op de Brusselse beurs, je moet er een sterke maag voor hebben, maar je kunt er ook veel geld mee verdienen. Pierre Huylenbroeck bespreekt deze keer het aandeel …

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Italiaans koppel kan advocaat niet meer betalen en pleegt zelfmoord

In Italië heeft een koppel van zestigers zelfmoord gepleegd omdat het door de economische crisis zijn advocaat niet kon betalen, meldt de politie vandaag.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs