Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 33796 tot 33800
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Failliet Chicago sluit 54 basisscholen

Tientallen scholen in de Amerikaanse stad Chicago dreigen te moeten sluiten. Het geld is op, meldde de Wall Street Journal vandaag. In totaal moeten er 54 scholen dicht: 53 basisscholen en een middelbare school.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Nederland krijgt 'dodelijke cocktail' werkloosheid en schuld voor de kiezen

“Steeds meer mensen raken nu hun baan kwijt.”

In januari zat nog 7,5 procent van de beroepsbevolking zonder werk en in december 7,2 procent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Italiaanse senaatsvoorzitter halveert eigen loon

De nieuwe voorzitter van de Italiaanse senaat, Pietro Grasso, heeft vandaag aangekondigd dat hij zijn loon zal halveren en afstand zal doen van een aantal privileges. De zaterdag verkozen Grasso, lid van de centrumlinkse Democratische Partij (PD), wil daarmee het goede voorbeeld geven aangezien Italië met een ernstige economische crisis worstelt.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Steeds meer huizen onder water

Het CBS heeft vandaag bekend gemaakt dat er begin 2011 al meer dan één miljoen huizen onder water stonden. Indien zij zich gaan baseren om de meest recente gegevens zullen de uitslagen nog groter zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

De immense potentie in Zilver

Zilver is niet alleen een edelmetaal, maar ook bruikbaar als munt en dient als industrieel product. Gekeken naar een theoretische benadering van Zilver op basis van de 'allround' bruikbaarheid, dan zou je niet anders kunnen concluderen, dan dat Zilver van toepassing is in elke staat van de economische cyclus.

Overheden hebben zichzelf in een situatie gemanoeuvreerd, waarbij geld printen de enigste oplossing lijk te zijn om het ineenstorten van de economie te voorkomen. Het economische klimaat nader bekeken laat de volgende zaken zien: