EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33801 tot 33805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

‘Werkloosheid piekt tot 9 procent in 2014'

De stijging van de werkloosheid zal in 2014 pieken tot 9 procent. Door de magere economische vooruitzichten gaan meer banen verloren en blijft de werkloosheid oplopen. Dit concludeert het Economisch Bureau van ABN AMRO in het donderdag gepubliceerde rapport 'Nederlandse economie in zicht’.

Waar de stijging eerder alleen werd veroorzaakt door starters en herintreders op de arbeidsmarkt, is de versnelling nu ook een gevolg van krimpende werkgelegenheid. Het aantal banen nam in 2011 nog wel toe, maar onvoldoende om de vele starters en herintreders aan het werk te helpen, aldus het rapport.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

‘Lagere opening Europese beurzen’

In Europa, waar beleggers terugkeren na een vrije dag, zullen de aandelenbeurzen donderdag naar verwachting lager openen.

In Europa, waar beleggers terugkeren na een vrije dag, zullen de aandelenbeurzen donderdag naar verwachting lager openen.

De handel zal vooral in het teken staan van het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB). Algemeen wordt verwacht dat het belangrijkste rentetarief in de eurozone verder wordt verlaagd, in een poging de zwakke Europese economie vooruit te helpen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Nikkei eindigt opnieuw lager

De beurs in Tokio is donderdag opnieuw lager geëindigd. Tegenvallende macrocijfers uit China en de Verenigde Staten wakkerden de bezorgdheid aan over de wereldwijde economische groei.

Daarnaast maakten beleggers zich op voor een lang weekeinde aangezien de Japanse beurs vrijdag en maandag gesloten zal blijven. De Nikkei sloot 0,8 procent in de min op 13.694,04 punten. Het was de vierde verliesbeurt op rij.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Heeft de prijsval bij het goud u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen

Het was een wilde rit met het goud, daar is het iedereen het gloeiend over eens. Maar hoe moet het nu verder? Heeft de prijsval bij het goud u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen. De waardering van goud is aantrekkelijk, de vraag trok meteen weer aan.

Vooral de verrassend grote fysieke vraag naar goud heeft ons in aangename zin verrast. Precies vanwege die ongemeen grote vraag naar fysiek goud steeg de goudprijs vorige week in 1 klap met 3 percent. ETF Securities meent dat de bodem onder het goud al is gelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Perth Mint verkoopt recordaantal munten

De Perth Mint laat de productielijn ook in het weekend op volle kracht draaien om aan de gestegen vraag naar gouden munten te kunnen voldoen. Vooral vanuit de VS is de vraag naar de munten van Australische makelij groot. Volgens Ron Currie van de Perth Mint is het er lang niet meer zo druk geweest.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs