EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33816 tot 33820
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

"Japan bezwijkt onder haar schuldenberg"

Volgens Kyle Bass is het onvermijdelijk dat Japan zal bezwijken onder haar schuldenberg. Met het nieuwe beleid van de Japanse centrale bank zal het proces alleen maar versneld worden. Tegenover CNBC heeft Bass, die al langer kritisch is over de Japanse economie, zijn toekomstverwachting.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Geen goud voor abnamro klanten

Die niederländische Bank ABN AMRO hat sich zum 1. April entscheiden, die eigenen Geschäftsbedingungen zu ändern. Diese betreffen vor allem Anleger, die physisches Gold oder andere Edelmetalle bei der Bank eingelagert haben. Wie ein Schreiben der Bank an ihre Kunden zeigt, werden von nun an die Edelmetalle nicht mehr an ihre Besitzer physisch ausgegeben. Vielmehr erhalten die Bankkunden den Geldwert ihrer Edelmetalle. Das Gold und die anderen Edelmetalle seien aber weiterhin bei der Bank gut aufgehoben. Die ABN Amro ist die größte niederländische Bank.

Lees verder op deutsche-wirtschafts-nachrichten.de
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Is de Federal Reserve de wanhoop nabij?

De manipulatie van de goudprijs is in feite illegaal, maar aangezien het gebeurt in opdracht van de Amerikaanse overheid, wordt het door de vingers gezien. Als goud geen bedreiging was van de dollar, zou de prijs ook niet gemanipuleerd moeten worden. De Federal Reserve is vermoedelijk de wanhoop nabij aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Goud is een politiek spel geworden

De daling van de goudprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de goudprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de goudprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de goudprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Miljoenen Nederlanders krijgen minder pensioen

Leonie Hogervorst,

Leonie Hogervorst,

DeWereldMorgen.be | 68 Nederlandse pensioenfondsen kortten op 1 april hun uitgekeerde pensioenen tot wel 7 procent. Dit moesten zij onder druk van De Nederlandsche Bank, die de dekkingsgraad weer op het gewenste niveau van 105% wil zien. 5,6 miljoen Nederlanders worden hierdoor geraakt: een derde van het totaal aantal inwoners van Nederland. En bij deze korting blijft het niet: in 2014 zullen sommige fondsen nogmaals een korting doorvoeren.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs