Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 33816 tot 33820
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Ouders springen financieel meer bij

Ouders steunen hun volwassen kinderen financieel steeds meer.

Vorig jaar ondersteunde 51 procent van de ouders hun kind(eren) financieel. Dit is een duidelijke toename in vergelijking tot 2010. Toen sprong 41 procent bij.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Bailout Cyprus blijft boven markten hangen

Maandag spreken de Europese Ministers van Financiën opnieuw over een bailout van Cyprus. Het land dat al tijden kapitaal nodig heeft voor zijn noodlijdende banken zegt alles er aan te zullen doen om zo snel mogelijk tot een deal te komen. De deal, die

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Meer faillissementen in transport

Het aantal faillissementen in de Nederlandse transportsector is vorig jaar flink toegenomen. Ondanks de crisis heeft de sector in 2012 wel meer omzet behaald dan in 2011.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Grootste ‘private’ goudkluis ter wereld ligt zij aan zij met die van de Federal Reserve

is op zoek gegaan naar de grootste private goudkluizen ter wereld. Daarbij stootte het op verschillende verrassende wendingen. Na onderzoek blijkt JP Morgan, als opvolger van het ooit machtige Chase Manhattan, de grootste private kluis ter wereld te bezitten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Pensioenvoorziening Amerikaanse bedrijven schiet tekort

De winstgevendheid van Amerikaanse bedrijven is na het uitbreken van de crisis weer vrij snel hersteld, maar de pensioenverplichtingen zijn nog wel een probleem. Door de lage rente daalt het rendement van de pensioenvoorzieningen bij Amerikaanse bedrijven. Het ongedekte tekort is opgelopen tot $347 miljard in 2012.