Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 33821 tot 33825
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Singapore Mercantile exchange lanceert nieuw zilvercontract

De SMX lanceert een nieuw zilvercontract op basis van de zilverprijs in India. Het contract is gebaseerd op een standaardgewicht van 1.000 troy ounce (31,1kg) zilver en kan wereldwijd verhandeld worden in dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Letland gaat voor euro

Het Baltische Letland heeft maandag besloten te proberen de euro als munteenheid ingevoerd te krijgen. Het zal daarom in 2014 vragen te worden toegelaten tot de eurozone.

De Letlandse muntheid, de lats, zal volgens de plannen van de regering in Riga later worden ingewisseld voor de euro.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Beleggen in studentenleningen..?

Handelsplatform SecondMarket gaat het voor beleggers in de VS makkelijker maken om te beleggen in studentenleningen. Beleggers zoeken naar rendement en willen graag dit soort leningen overnemen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

"Valutaoorlog populairder dan paardenvlees"

Je zou het misschien niet denken, maar de valutaoorlog heeft sinds december veel meer aandacht gekregen van de grote internationale nieuwssites dan de paardenvlees discussie. JP Morgan onderzocht het en maakte er een mooie grafiek van.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Telecomtycoon Slim blijft de rijkste mens

De Mexicaanse telecomtycoon Carlos Slim is nog steeds de rijkste man ter wereld, gevolgd door Microsoftoprichter Bill Gates.

Dat blijkt uit de maandag gepubliceerde ranglijst van het Amerikaanse zakenblad Forbes.

De 73-jarige Slim zag zijn vermogen afgelopen jaar naar schatting met 4 miljard dollar groeien tot 73 miljard dollar, ondanks de tot nu toe onfortuinlijke investering van zijn bedrijf América Móvil in het Nederlandse KPN.