Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 33831 tot 33835
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

"China is goed voorbereid op een valutaoorlog"

Yi Gang, de vice-gouverneur van de Chinese centrale bank, zegt goed voorbereid te zijn op een valutaoorlog. Hij voegt eraan toe dat een valutaoorlog nog steeds te vermijden is, maar dat de G20-landen hun ruime monetaire beleid nog niet willen inperken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Personeel Iberia staakt opnieuw: 1.300 vluchten geschrapt

Bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia is een nieuwe week van stakingen begonnen. De vakbonden roepen het cabine- en grondpersoneel op het werk neer te leggen, uit protest tegen geplande saneringen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Spaartegoeden naar nieuw record

Nederlanders hadden eind januari een recordbedrag van in totaal 328,4 miljard euro op hun spaarrekeningen staan. Dat is 4,8 miljard meer dan vorig jaar.

Dit is het hoogste niveau sinds het Cenbraal Bureau voor de Statistiek (CBS) de gegevens in 1991 begon bij te houden. De tegoeden stegen voornamelijk door bijgeschreven rente.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Ouders springen financieel meer bij

Ouders steunen hun volwassen kinderen financieel steeds meer.

Vorig jaar ondersteunde 51 procent van de ouders hun kind(eren) financieel. Dit is een duidelijke toename in vergelijking tot 2010. Toen sprong 41 procent bij.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Bailout Cyprus blijft boven markten hangen

Maandag spreken de Europese Ministers van Financiƫn opnieuw over een bailout van Cyprus. Het land dat al tijden kapitaal nodig heeft voor zijn noodlijdende banken zegt alles er aan te zullen doen om zo snel mogelijk tot een deal te komen. De deal, die