EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33836 tot 33840
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Nieuwe Griekse partij wil drachme terug.

Hij meent dat het gebruik van de euro niet langer in het belang van het land is. De bezuinigingen die Griekenland moet doorvoeren als lid van de monetaire unie hebben volgens Alvanos blijvende schade aangericht.

De 63-jarige Alvanos gaf tussen 2004 en 2008 leiding aan de linkse partij Syriza. Op dit moment voert Syriza oppositie. In de peilingen loopt de partij voor op de regerende conservatieven van Nea Demokratia.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Belgische dossiers in offshore-leaks zaak worden onderzocht

De Belgische dossiers die aan het licht komen in de internationale 'offshore leaks'-zaak zullen worden bekeken door de Bijzondere Belastinginspectie (BBI). Dat zei staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez (sp.a) in Terzake op Canvas.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

QE zal nooit stoppen

Quantitative easing zal nooit stoppen, dat zegt Columbia Professor Michael Woodford.

Quantitative easing zal nooit stoppen, dat zegt Columbia Professor Michael Woodford.

We moeten de mensen niets wijs maken door te zeggen dat QE ooit teruggedraaid zal worden, QE zal voor eeuwig zijn. Door exit strategieën te bespreken, maak je het alleen maar erger. We kunnen evengoed de overheidsschulden op de balansen van de centrale banken kwijtschelden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

John Williams: Cyprus was de aanzet naar hyperinflatie

Volgens de bekende econoom John Williams was Cyprus de aanzet tot hyperinflatie in de Verenigde Staten. De economie zit nog steeds in grote problemen, de financiële sector ziet nog diep in de problemen en de overheidstekorten swingen de pan uit. De deal in Cyprus bewijst dat er geen geld meer is. Iedereen zal nu naar de VS kijken om te zien of ze hun problemen kunnen aanpakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Is uw bank betrouwbaarder dan de Cypriotische banken?

De oorzaak van de stevige haircut op Cypriotisch spaargeld was niet de aanwezigheid van Russische oligarchen, maar het feit dat die banken te weinig eigen vermogen hadden om mogelijke verliezen op te vangen. Tim Fernholz schrijft op Quartz dat we hadden kunnen zien aankomen en dat andere Europese banken in hetzelfde straatje zitten.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs