EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33841 tot 33845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

’242.000 banen zonne-industrie Europa op de tocht’

Mogelijk verdwijnen honderdduizenden banen in de Europese zonne-industrie door een geplande importheffing op Chinese zonnepanelen, terwijl deze juist Europa’s markt moet beschermen.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Nederland wil bredere aanpak belastingfraude

Nederland sluit zich aan bij het initiatief van de vijf grootste EU-landen om belastingfraude en belastingontwijking intensiever aan te pakken. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Wat is er aan de hand met goud? (uitgebreide update)

Een extra editie van deze nieuwsbrief lijkt me wel op zijn plaats na de "crash" van goud en zilver gisteren.

Een extra editie van deze nieuwsbrief lijkt me wel op zijn plaats na de "crash" van goud en zilver gisteren.

Op momenten zoals deze, is het goed om even een stap terug te zetten en na te gaan of de fundamtentals nog steeds aanwezig zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Zilver breekt met brute kracht door steun

Nadat de prijs van zilver in 2011 de recordhoogtes van 50 dollar per troy ounce testte, bevindt de zilverprijs zich de afgelopen twee jaar in een zijwaarts patroon. Afgelopen week testte de prijs het onderste niveau van dat patroon dat ongeveer op de 26 dollar per ounce zit. Het slechte banencijfer afgelopen vrijdag in de Verenigde Staten en de nieuwe stimuleringsronde van de Bank of Japan (BOJ) zorgden voor een opleving in de prijs. Dit voorkwam toen een breakdown van de weerstand op de 26 dollar per ounce. Dit niveau heeft de afgelopen 2 jaar altijd standgehouden. Tot vrijdag 12 april, toen de zilverprijs met brute kracht door dit steunniveau brak. De zilverprijs daalde met maar liefst 6,5%.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Marc Faber blijft kalm onder daling van goud

Vrijdag 12 april ging de prijs van goud en zilver zwaar onderuit. De prijs van een troy ounce goud daalde met maar liefst 5,3%, tot $1.477. Ook zilver werd op grote schaal verkocht, waardoor de prijs 6,5% daalde. Een aantal belangrijke technische steunniveaus zijn door de prijsdaling gebroken, waardoor de kans bestaat de prijs van edelmetalen verder terug zullen vallen. Year to date noteert de goudprijs nu 12% in de min. Marc Faber denk er het zijne van. Hij vergelijkt bij Bloomberg de stijging van de aandelen met de stijging van de goud in de afgelopen 10 jaar. Faber is zelfs blij met de enorme terugval van goud. Volgens Faber kan de goudprijs zomaar dalen naar $1.300,- per troy ounce, maar voor de langere termijn verwacht hij een verdere stijging. Geduld is een schone zaak, aldus Dr. Doom.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs