Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 33841 tot 33845
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Zit China met een vastgoedprobleem?

De Chinese beurs kreeg een forse oplawaai bij de start van de nieuwe week. De daling werd ingezet door de daling bij de vastgoedaandelen. De Chinese regering wil maatregelen nemen om de vastgoedsector af te koelen, maar daar is het mogelijk al te laat voor zegtĀ 

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

'Westerse bedrijven denken nog altijd ons de les te moeten spellen'

Het Westen moet ophouden met Afrika als een kolonie te behandelen. Doet het dat niet dan zal het verder terrein verliezen aan China en andere opkomende landen. Dat heeft de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma gezegd ter gelegenheid van de BRICS-top die voor het eerst in Zuid-Afrika plaatsvindt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

China importeert meer olie dan de VS

China heeft in december meer olie geïmporteerd dan de VS. China importeerde 6,12 miljoen vaten per dag, in de VS was dat 5,98 miljoen. De VS exporteert sinds kort meer olie naar opkomende economieën, terwijl er door winning van schaliegas minder olie ingevoerd wordt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

"China is goed voorbereid op een valutaoorlog"

Yi Gang, de vice-gouverneur van de Chinese centrale bank, zegt goed voorbereid te zijn op een valutaoorlog. Hij voegt eraan toe dat een valutaoorlog nog steeds te vermijden is, maar dat de G20-landen hun ruime monetaire beleid nog niet willen inperken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Personeel Iberia staakt opnieuw: 1.300 vluchten geschrapt

Bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia is een nieuwe week van stakingen begonnen. De vakbonden roepen het cabine- en grondpersoneel op het werk neer te leggen, uit protest tegen geplande saneringen.