EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3386 tot 3390
Geplaatst op: donderdag 23 februari 2017

Waarom maakt de zilverprijs zo’n bokkensprongen?

Zilverfutures doen het bijzonder goed. Year-on-year is de prijs voor kortlopende contracten (levering in maart) met bijna een derde gestegen. Een groot verschil met de duik die ziverfutures namen in de tweede week van november, toen de verkiezing van Trump een schokgolf op de futuresmarkten veroorzaakte.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 februari 2017

Investeren in deze sector is een no-brainer

Heb jij ooit wel eens gehoord van de “Depository Trust & Clearing Corporation” (DTCC)? Wij betwijfelen het. Slechts een handje vol mensen weet wat deze instelling doet. Toch is het een van de meest machtige instellingen van Wall Street. Het betreft hier een clearinginstelling voor de afhandeling van de meest uiteenlopende transacties. Aandelen, derivaten, effecten, hypotheken en nog veel meer uiteenlopende financiĂ«le instrumenten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 februari 2017

Goudprijs naar hoogste niveau in bijna vijf maanden

De goudprijs steeg donderdag naar €37.941 per kilo en bereikte daarmee het hoogste niveau in bijna vijf maanden tijd. Ook de zilverprijs zit in de lift, de prijs van dit edelmetaal kwam donderdag boven de €550 per kilogram. Voor zilver was dat het hoogste niveau sinds begin oktober. De prijzen van beide edelmetalen zitten sinds eind vorig jaar in een opgaande trend, toen de Federal Reserve haar tweede renteverhoging in meer dan tien jaar doorvoerde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 23 februari 2017

Bedrijven in Azie lenen steeds meer in euro’s

Bedrijven in Azië die geld willen lenen kiezen steeds vaker voor de euro in plaats van de dollar, zo blijkt uit cijfers van Bloomberg. De extreem lage rente en het internationale karakter van de euro maken de munt populair bij bedrijven en banken in de rest van de wereld. Sinds het begin van dit jaar is er in Azië voor €3,8 miljard aan leningen in de Europese munt uitgegeven, aanzienlijk meer dan in dezelfde periode van vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 23 februari 2017

‘Trump kan de EU niet redden, dat moet ze zelf doen’

Het nieuwe Amerikaanse bewind veroorzaakt ongerustheid in Europa. Vice-president Mike Pence bevestigde afgelopen weekeinde dat Amerika aan de zijde van Europa zal blijven: “De Verenigde Staten zullen onwrikbaar zijn in hun engagement jegens het trans-Atlantische bondgenootschap.” Maar dat lijkt voor velen onvoldoende.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs