EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3386 tot 3390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Slachtoffer van Trumps besparingsdrift… de Muur met Mexico

De Amerikaanse begrotingsplannen voor volgend jaar maken duidelijk dat een groot deel van de verkiezingscampagne van huidig president Donald Trump uit fantasie was opgebouwd.

Dat zegt Kriston Capps, redacteur bij de nieuwssite CityLab in een commentaar op de Amerikaanse begrotingsplannen voor volgend jaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Merkel wil een EU die onafhankelijker is van de VS. Wie gaat dat betalen?

“De tijden waarin we volledig op anderen konden vertrouwen zijn niet langer. Dat heb ik de voorbije dagen ervaren. Wij Europeanen moeten nu echt ons lot in eigen handen nemen.”

Dat is de les die de Duitse bondskanselier Angela Merkel zondag, tijdens een toespraak die ze hield op een bierfeest in München, trok uit de voorbije G7-bijeenkomst op Sicilië.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Je kan rijk worden door 5 dingen te doen. Maar je moet ze wel blijven doen

Rijk worden is niet ingewikkeld. Je kan al rijk worden door slechts 5 dingen te doen. Maar de moeilijkheid is om deze 5 dingen te blijven doen. Dat zegt Jean Chatsky, senior Editor bij The Balance en auteur van verschillende populaire boeken over persoonlijke financiën.

Wie zich kan toeleggen om onderstaande 5 regels, mag zich voorbereiden op een succesvol, financieel gezond leven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Niet beter, maar iets minder slecht

Met de Amerikaanse economie bleek het iets beter te gaan dan gedacht, of zoals macro-econoom Kees de Kort het liever verwoord: het gaat iets minder slecht dan gedacht.

Met de Amerikaanse economie bleek het iets beter te gaan dan gedacht, of zoals macro-econoom Kees de Kort het liever verwoord: het gaat iets minder slecht dan gedacht.

'Het derde kwartaal van vorig jaar was oké, het vierde kwartaal was heel wat minder, de eerste indicatie van het eerste kwartaal van dit jaar was heel erg slecht en nou blijkt het gewoon iets minder slecht te zijn', zegt De Kort. 'Want: de groei is nu 1,2 procent op jaarbasis. Dat betekent dat we praten over 0,2 tot 0,3 procent op kwartaalbasis. Daar schamen ze zich in Europa ondertussen voor. De grote vraag is nu natuurlijk: zet dat herstel door in het tweede kwartaal?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

BILD: 6 miljoen immigranten aan de poort van Europa

In het gebied rond de Middellandse Zee wachten nog altijd 6,6 miljoen immigranten om een route naar Europa te kunnen vinden. In Noord-Afrika, dat door oorlogen wordt geteisterd, proberen 2,5 miljoen vluchtelingen een weg naar Europa te zoeken.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs