EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33851 tot 33855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Fransen overwegen tablettaks voor cultuur

De Franse regering overweegt een extra belasting op te leggen bij de verkoop van tablets en smartphones. Met dat geld zouden subsidies voor culturele projecten moeten worden gefinancierd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Dollar bereikt Yen Century Mark voor 1ste keer in 4 jaar

Veel forexhandelaren hadden al de hoop opgegeven dat het op korte termijn zou lukken: de Yen Century Mark hield voorlopig stand. Of anders uitgedrukt: de Yen klampte zich met de moed van de wanhoop aan boven het niveau van 100 Yen voor 1 Dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Het vertrouwen in Bernanke is totaal misplaatst

Jim Grant vindt het vertrouwen in de voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, totaal misplaatst. Op het eerste zicht ziet alles er goed uit momenteel, maar onder deze laag van goed nieuws, zien de zaken er heel anders uit. Op Zerohedge legt hij uit wat hij denkt over aandelen, inflatie en over goud

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Kort nieuws van de dag (Chinezen leven boven hun stand)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Chinese 4,7-smartphone Red Rice kost maar 100 euro

De Chinese fabrikant Xiaomi zou werken aan een smartphone met een 4,7"-scherm die volgens de geruchten omgerekend slechts 100 euro zou kosten. Het toestel heeft de codenaam Red Rice en er zijn al afbeeldingen van uitgelekt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs