Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 33861 tot 33865
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Brusselse werkloosheid blijft boven 20 procent

Het Brussels hoofdstedelijk gewest telde eind februari 107.893 niet-werkende werkzoekenden. Daarmee komt de werkloosheidsgraad uit op 20,4 procent, zo deelt het Brusselse arbeidsbemiddelingsbureau Actiris mee.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

75.000 West-Europese banen bedreigd bij toeleveranciers autobedrijven

Bij de autotoeleveranciers in West-Europa, waar circa 750.000 mensen werken, kan in de komende drie tot vier jaar een op de tien banen verdwijnen. Dat staat in een studie van het adviesbureau Roland Berger, waarover de gespecialiseerde website Automobilwoche bericht.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

'Stimuleren economie nu belangrijker dan begrotingstekort'

Een grote meerderheid van de kiezers, bijna tachtig procent, acht het belangrijker dat de economie wordt gestimuleerd dan dat het begrotingstekort onder de drie procent komt.

Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond. Ook denkt een vergelijkbare meerderheid dat het nog jaren zal duren voordat de economie weer herstelt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Goud en zilver weekoverzicht - week 9

Een kort overzicht van de prijsontwikkeling en het nieuws van afgelopen week met betrekking tot goud en zilver.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Nieuwe Duitse partij wil euro afschaffen

Critici van de Europese samenwerking om noodlijdende landen als Griekenland en Spanje te helpen, hebben in Duitsland een nieuwe partij opgericht.

Het doel van de partij 'Alternatief voor Duitsland' is om de euro af te schaffen, meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung.