Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 33861 tot 33865
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Als er een oorlog is tegen de banken, dan winnen de banken

De grote banken in Europa en vooral Amerika stonden met meer dan 1 been in het bankroet enkele jaren geleden. Er werd een strijd gevoerd tegen de banken, ze zouden opgebroken moeten worden en aan banden gelegd. Maar tot op heden is er nog maar weinig veranderd voor de banken. Als er

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Porsche beloont werknemers met premie van 8.111 euro

De 13.500 werknemers van Porsche ontvangen in het jubileumjaar van de legendarische 911 een bonus van 8.111 euro. Aanleiding voor de premie zijn het recordjaar 2012 en de vijftigste geboorteverjaardag van de Porsche 911. Dat maakte de Duitse autobouwer vandaag bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Run op goedkope zonnestroom

Consumenten maken gretig gebruik van gunstige omstandigheden om zonnepanelen aan te schaffen.

Leveranciers van zonnepanelen melden een toeloop van zelfs hele straten en bewonerscollectieven, mede dankzij subsidie en een laag btw-tarief op plaatsing.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Cypriotische Aartsbisschop biedt kerkelijke bezittingen aan

Chrysostomos II, de aartsbisschop van Cyprus, heeft woensdag de bezittingen van de kerk ter beschikking gesteld om de economische crisis op het eiland het hoofd te bieden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.