EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33881 tot 33885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Mohamed El-Erian heeft slapeloze nachten

Mohamed El-Erian, CEO van Pimco, heeft slapeloze nachten van de monetaire programma's over heel de wereld, maar die van de Federal Resserve in het bijzonder. El-Erian is bezorgd over het exit-programma van de Fed. Volgens hem kan de Fed zijn monetaire versoepeling niet terugdraaien zonder de nodige 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

3D-aandelen hernemen stijging

Sinds begin februari zijn de aandelen in de 3D sector gestaag lager gegaan terwijl de markten verder omhoog klommen. Daar kunnen verschillende redenen voor aangehaald worden. De geslaagde IPO van The ExOne Company lijkt een side-effect geweest te zijn. Maar de andere aandelen in de sector staan terug klaar om hun prestaties van de laatste 6 tot 12 maanden te herhalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Record aantal stakingsdagen verbroken

In de eerste helft van 2012 waren er in totaal 290.442 stakingsdagen in België. Dat is een stijging met 21 procent ten opzichte van de periode januari-juni het jaar voordien. Dat schrijven Le Soir en L'Echo vandaag op basis van een studie van het Centre de recherche et d'information socio-politiques (Crisp).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Multinationals halen 45 miljard euro weg uit België

Door de verlaging van de notionele intrestaftrek beginnen multinationals hun geld te versluizen naar andere landen. Zo stroomde tijdens de laatste drie maanden van vorig jaar 45 miljard euro weg uit ons land. Dat schrijven De Morgen en 'Het Laatste Nieuws' vandaag op basis van cijfers van de Oeso.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Adviseur IMF en Wereldbank: “Wall Street tot op het bot corrupt”

Er is op Wall Street sprake van grootschalige corruptie, handel met voorkennis en crimineel gedrag en dat komt omdat financiers en de politiek in Washington gezamenlijk in de greep zijn van hebzucht. Het is deze hebzucht die de huidige crisis veroorzaakt heeft.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs