EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3391 tot 3395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Trump gooit (eindelijk) zijn US dollar-kaarten op tafel!

De kogel is door de kerk. Donald Trump heeft eindelijk kleur bekend, inzake zijn houding ten opzichte van de US dollar. In een interview met de WSJ geeft hij ondubbelzinnig toe dat een sterke dollar vooral stoer staat, maar in de praktijk een groot probleem is.

Hier zijn de letterlijke woorden van DJT:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Midden-Oosten en de goudprijs?

Met de recente geopolitieke ontwikkelingen in onder andere Zweden en de houding van de VS tegenover Syrië, ontstaat er opnieuw volatiliteit in de goudmarkt. Maar tot welke omvang heeft dit invloed op uw goudportefeuille?

Tijdens de jaarlijkse terugkerende Dubai Precious Metals Conference dat afgelopen weekend plaatsvond, krijg je een goed beeld hoe de goudhandelaren over de hele wereld gestemd zijn, aankijken tegen de toekomstige macro-economische ontwikkelingen en hoe zij verwachten dat de edelmetaalprijzen hierop zullen reageren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Belgen durven beleggen en dat loont: 14 miljard rijker in 3 maanden

Belgische gezinnen beginnen stilaan tóch te beleggen in fondsenen aandelen. En dat loont: het netto financieel vermogen van de Belgen groeide in amper drie maanden tijd met 14 miljard euro aan, tot een recordbedrag van 1.058 miljard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Dit moet u weten over chemische wapens

Er is nog steeds geen overeenstemming over de mogelijke inzet van chemische wapens begin april op het dorp Khan Sheikhun in de Syrische provincie Idlib, waarbij negenentachtig mensen om het leven kwamen.

Er is nog steeds geen overeenstemming over de mogelijke inzet van chemische wapens begin april op het dorp Khan Sheikhun in de Syrische provincie Idlib, waarbij negenentachtig mensen om het leven kwamen.

Syrië ontkent over chemische wapens te beschikken en krijgt daarbij steun van Rusland. De Verenigde Staten beweren daarentegen bewijzen te hebben dat de Syrische regering de chemische aanval heeft opgezet, terwijl Rusland vooraf van de actie op de hoogte zou zijn geweest.

Volgens Groot-Brittannië zijn er alvast duidelijke aanwijzingen dat de inwoners van Khan Sheikhun aan het zenuwgas sarin werden blootgesteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Wanneer Frankrijk de euro verlaat… 2 van de 4 topkandidaten zijn voor

Twee van de vier topkandidaten voor het Franse presidentschap flirten met het idee om de euro te verlaten en de Franse franc opnieuw in te voeren. Voor FN-coryfee Marine Le Pen gaat het om een programmapunt, de voormalige communist Jean-Luc Mélenchon wil een mechansime in het leven roepen dat de euro naast de franc laat bestaan.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs