EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33906 tot 33910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Beleggers kopen meer zilver, industrie gebruikt minder

Het Silver Institute heeft gisteren haar cijfers over 2012 vrijgegeven. Daaruit blijkt dat de industriële vraag was afgenomen ten opzichte van 2011. De mijnproductie nam juist toe. Het toenemende verschil werd gekocht door beleggers.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Hoort Vlaanderen bij Noord- of bij Zuid-Europa als straks de eurozone uiteenvalt?

Nu de eurocrisis terug is van nooit weggeweest gaan links en rechts stemmen op voor de invoering van de neuro. Eerder deze maand nog zei Nederlands politicus Frits Bolkestein dat hij een parallelle munt wil voor de triple-A-landen in de eurozone.  Bolkestein beaamt dat zijn pleidooi neerkomt op invoering van de zogenoemde neuro, een euro voor noordelijke landen die relatief financieel gezond zijn; zoals Finland, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Bill Gross terug positief over Amerikaanse obligaties

Obligatiekoning Bill Gross is opnieuw positief voor de Amerikaanse obligaties. De afgelopen maanden had Bill Gross zich tegen de Amerikaanse Treasuries gekeerd, maar de recente monetaire bom van de Bank of Japan heeft ervoor gezorgd dat Gross zijn menig heeft bijgesteld aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Goud maakt helft van recordverlies alweer goed - Express.be

Goud heeft zopas zijn grootste 8-daagse inhaalrally in de voorbije 20 maanden achter de rug. Nadat het edelmetaal woensdag opnieuw 1% hoger ging klokte het af op 1.445 dollar per ounce en heeft het de helft van het recordverlies op 12 april goed gemaakt.

Het lijkt er op dat de grote vraag naar fysisch goud - in Azië zou sprake zijn van een heuse goudrush - dat zowat over ter wereld wordt genoteerd terug in de prijs verrekend zit.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

West-Europese beurzen voor 4de dag op rij hoger, durable goods remmen beurs van Wall Street af

Op de West-Europese beurzen kan de pret niet op, woensdag gingen de koersen al voor de 4de dag op rij hoger. De investeerders verrekenen al volop de mogelijkheid van een nieuwe renteverlaging door de ECB. Vanmiddag weten we of die er ook daadwerkelijk komt.

Ioan Smith, strategist bij Knight Capital Europe Ltd. in London, is verbaasd dat rente-optimisme zo groot is dat zelfs een tegenvallende Duitse IFO-index met de mantel van de liefde werd bedekt. Voorlopig wil niemand iets horen van slecht nieuws, het wordt telkens opnieuw naar de achtergrond geduwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs