EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33911 tot 33915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

De nevelmachine draait op volle toeren

U kent ze wel, de nevel- of rookmachines. Als er een sfeer van verhulling, mystiek of dreiging moet worden geschapen dan draaien zij volop. Tal van regeringen hebben de knoppen op de stand maximaal gezet, omdat ze een heldere lucht en een duidelijk zicht voor ons burgers niet zien zitten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Waarom de COMEX niet zal crashen

Goudanalist Bron Suchecki van de Australische Perth Mint publiceerde onlangs een interessante analyse over de handel in goud en zilver op de COMEX. Volgens hem zal de COMEX niet zo snel door de knieën gaan als iedereen wel denkt, zo staat er op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Met duizenden op straat in Charleroi voor werk

Meerdere duizenden mensen hebben maandag in Charleroi deelgenomen aan de mars voor werk, waartoe door de vakbonden is opgeroepen na de herstructurering bij Caterpillar.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Een gigantische opportuniteit waar niemand over praat

Ben je op zoek naar een gigantisch potentieel? Ben je op zoek naar een land of regio waar er nog sterke economische groei is? Ben je op zoek naar een parel waar niemand over praat? Dan kan deze belegging iets voor u zijn. Beleggen in ontluikende markten kan heel beloftevol zijn. Het zijn kleinere landen, waar de economische groei nog enorm is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Moeten centrale banken aandelen bezitten of niet?

Jim O’Neill, chairman van Goldman Sachs Asset Management, staat op het punt om uit zijn job te stappen. Hij heeft in de laatste weken van zijn carrière bij zijn huidige werkgever niet stilgezeten, want O’Neill heeft nog een laatste tocht langs zowat alle media gemaakt.

Op de Goldman Sachs Growth Markets Summit in New York sprak hij met CNBC en daar viel nieuws te rapen. Centrale banken moeten aandelen bezitten of niet soms?, zo vroeg O’Neill zich af. Een onderzoek dat eerder deze maand verscheen wees uit dat de centrale banken meer appetijt hebben om in aandelen te investeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs