Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 33921 tot 33925
Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 12 maart 2013

Libische zon 5 keer meer potentie dan olie-export

Als Libië 0,1 procent van het land zou gebruiken voor zonne-energie, zou dit dagelijks vijf keer meer energie opleveren dan olie nu oplevert.

Dagelijks is er in Libië genoeg zonlicht om een exporteur van zonne-energie voor Afrikaanse en Europese landen te worden. Er is ook een mogelijkheid voor het produceren van windenergie. Libië zou hierdoor op den duur schone energie onafhankelijk kunnen worden. Dat is te lezen in het vaktijdschrift Renewable Energy.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 maart 2013

Duits protest tegen de euro neemt toe

Het Grillo-virus lijkt zich te verspreiden naar Duitsland. Uit een onderzoek van het Duitse Focus magazine blijkt dat 26 % van de Duitsers gekant is tegen verdere bailouts binnen de Eurozone en een partij zouden steunen die voor een exit uit de euro is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 maart 2013

Infographic: De geschiedenis van de goudconfiscatie

Goudconfiscatie is de nachtmerrie van alle goudkevers.

stelde onderstaande infographic samen over de geschiedenis van de goudconfiscaties over heel de wereld. Experts gaan er echter van uit dat confiscatie in deze tijden zo goed als onmogelijk is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 maart 2013

10 redenen dat Zynga momenteel nog steeds een koopje is

was eerst de vergane glorie van de spelletjes op Facebook. Zynga werd over heel de wereld populaire dankzij het spelletje Farmville. Maar het aandeel Zynga heeft het op de beurs niet zo schitterend gedaan en staat nog ver onder zijn introductiekoers. Mogelijke interesse van Yahoo voor Zynga heeft het aandeel weer doen opveren de laatste dagen. Maar Zynga heeft nog veel meer troeven in handen om het veel beter te doen dan de beurskoers doet vermoeden:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 maart 2013

Recordaantal Amerikanen op voedselbonnen

De Dow Jones breekt records, maar ook het aantal Amerikanen op voedselhulp. Bijna 47,8 miljoen mensen ontvangen deze hulp, een kleine 20% van de totale bevolking van de VS die aanspraak kan maken op hulp. Per jaar kost het programma de overheid ruim $76 miljard.