EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33921 tot 33925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Grieks parlement stemt in met bezuinigingen

Het Griekse parlement heeft zondagavond ingestemd met nieuwe bezuinigingsmaatregelen en plannen van de regering om duizenden ambtenaren te ontslaan.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

'Buitenlandse bedrijven betalen nauwelijks belasting'

Nederland heeft een grote aantrekkingskracht op buitenlands kapitaal. Maar buitenlandse bedrijven betalen over slecht een klein deel van de 'investeringen' belasting, omdat alleen dat deel in de reële economie komt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Carmignac Gestion blijft geld ophalen!

We horen het al vaak in de markt: Carmignac Gestion zou te groot worden, de fondsen zouden niet meer efficiënt beheerd worden, en Edouard Carmignac (foto hieronder) zou te autoritair optreden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

De edelmetalenpoll van Reuters: prijzen gaan hoger

Volgens een rondvraag van Reuters bij analisten gaan de prijzen voor edelmetalen hoger in de loop van het jaar. Slechts 3 banken van de 29 zien een fors lagere goudprijs, de meeste banken verwachten dat de goudprijs rond dit niveau zal blijven of licht zal stijgen, zo lezen we op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Geens: Tobintaks omzichtig invoeren

Minister van Financiën Koen Geens (CD&V) belooft "omzichtig" te werk te gaan bij de invoering van een Tobintaks, zoals afgesproken met tien andere Europese landen. Hij reageert daarmee op forse kritiek van Belfius-topman Alfred Bouckaert en andere bankiers. Geens is "heel erg gewonnen voor de taks", maar erkent in Het Laatste Nieuws en De Morgen dat voorzichtigheid geboden is.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs