EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33941 tot 33945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Economen wil af van 3% norm

Een ruime meerderheid van Nederlandse economen wil dat de lidstaten van de eurozone de afgesproken 3%-norm loslaten en een anticyclisch begrotingsbeleid gaan voeren. Dat betekent: bezuinigen als het goed gaat, extra uitgeven als het slecht gaat

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Waarom je best je schulden en je spaargeld niet bij dezelfde bank houdt

Tom Lassing schrijft op Beursbox.nl een zeer interessant stuk waarom je best je (hypothecaire) schulden en je spaargeld niet bij dezelfde bank aanhoudt. Vele mensen zullen er niet bij stilstaan, maar bij een faillissement van die bank, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Het beste houd je de schulden en een groot deel van je spaargeld gespreid over verschillende banken. Dit is waarom:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

IMF verwacht geleidelijk economisch herstel in Azie

Economieen binnen de Aziatisch-Pacifische regio zullen in 2013 op een geleidelijk tempo aantrekken. Dit verwacht het Internationaal Monetair Fonds.

Hoewel de vooruitzichten voor de wereldeconomie zijn verbeterd, waarschuwt het IMF voor het risico van een toenemende financiele instabiliteit in sommige delen van de regio.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Steeds meer consumenten willen zonnepanelen op hun dak

| Zonnepanelen zijn in! Mede door de financiële crisis en de relatief hoge elektriciteitsprijzen denken steeds meer Nederlanders aan de aanschaf van zonnepanelen. Doordat de prijzen van zonnepanelen en toebehoren de afgelopen jaren enorm zijn gedaald is een gemiddeld systeem voor steeds meer consumenten betaalbaar geworden. Daarnaast geeft de Rijksoverheid tot 650 euro

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Vakbonden houden mars voor werk en blokkeren bedrijven in Charleroi

In en rond Charleroi zijn verscheidene grote bedrijven geblokkeerd. De drie grote vakbonden houden er een optocht voor werkgelegenheid, als reactie op de herstructurering bij Caterpillar.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs