EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33971 tot 33975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Britse bouwsector in diepe put

De productie in de Britse bouwsector is in het eerste kwartaal gedaald naar het laagste punt in meer dan 14 jaar. Dat komt naar voren uit vrijdag gepubliceerde cijfers van het Britse nationale statistiekbureau.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Duitsland stoort zich (vooral) aan 2 dingen in Frankrijk

Ludovoic Subran, chief economist en director economic research bij Euler Hermes, verwijt de Franse regering dat ze veel te weinig oog heeft gehad voor investeringen en incentives voor bedrijven. Daarmee heeft ze zich een bedrijfsonvriendelijk karakter aangemeten.

De regering in Parijs probeert dat negatief imago kost wat kost kwijt te raken, maar dat ziet Subran niet op 1, 2, 3 lukken. Vertrouwen vertrekt namelijk te paard maar komt te voet terug. Een niet onbelangrijke factor is dat Frankrijk de relaties met Duitsland heeft laten verzuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Waar blijft het goud van het GLD fonds?

Beleggers verkopen hun aandelen in het GLD fonds, want goud is niet meer hip. Je moet aandelen hebben, want daar verdien je tenminste wat op. Alleen dit jaar is er al bijna 300 ton goud uit het ETF gehaald. Waar is dat goud gebleven?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

'Schuldherschikking Europese banken naar Cypriotisch model in september'

Enkel een schuldherschikking naar Cypriotisch model kan de eurozone redden. Dat schrijft Willem Buiter, de chief economist van de Citigroup, in een opiniestuk in de Financial Times. Volgens Buiter is de eurozone op weg naar een twee- tot driejarige recessie die gevolgd zal worden door een lauw herstel - en dat enkel en alleen als de politici de zaken goed aanpakken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Grootste krimp industriële productie sinds 2009

De gemiddelde productie van de Nederlandse industrie is in maart 2013 fors gedaald. Er werd 5,3%  minder geproduceerd in vergelijking met een jaar geleden. De krimp was veel groter dan een maand eerder, toen de industrie nog 1,3% minder produceerde op jaarbasis. Het is de grootste krimp van de productie sinds 2009.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs