EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33981 tot 33985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Wees er op tijd bij: Dit is waarom zilver 25 % zal stijgen de komende weken

Gisteren kende de zilverprijs al een mooi herstel na de afstraffing van 2 weken geleden. De zilverprijs bodemde uit rond de $ 23 en steeg gisteren in een ruk door boven de $24. Maar er ligt nog meer in het verschiet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Nederlanders potten meer spaargeld op

Nederlanders zijn flink aan het sparen. Eind maart hadden Nederlandse huishoudens ongeveer 328 miljard euro op hun spaarrekeningen staan, 4,2 procent meer vergeleken met een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Première voor de uurwerksector: Zwitsers luxehorlogemerk in Chinese handen

Corum, een Zwitsers horlogemerk dat vooral bekend is van zijn Admiral’s Cup-collectie, wordt voor ruim 70 miljoen euro overgenomen door de Chinese groep Haidan. Corum is sinds 1955 gevestigd in Neuchâtel en werd sinds het overlijden van eigenaar Severin Wundermann in 2008 gecontroleerd door diens stichting.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Cyprus zag 1,8 miljard verdwijnen in maart

Cypriotische banken zagen in maart 1,8 miljard euro aan spaargeld verdwijnen. In die maand liep de spanning over de financiële toekomst van het kleine euroland hoog op en werd uiteindelijk overeenstemming bereikt over de manier waarop het van de afgrond kon worden gered.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Spaanse werkloosheid remt West-Europese beurzen af

Met Spanje gaat het van kwaad naar erger. Donderdagmorgen was er het bericht dat de werkloosheid in het land is toegenomen tot 27.16 percent van de beroepsbevolking, wat een nieuw recordcijfer is. Volgens Reuters was er slechts gerekend op een toename tot 26.5 percent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs