Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 33981 tot 33985
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

Enkele redenen dat de volgende budget crisis in Amerika nóg erger is

Naar alle waarschijnlijkheid zal de sequester in voege treden vanaf morgen. Het ziet er niet naar uit dat ze in de Verenigde Staten van Amerika vandaag een akkoord gaan vinden. Hiermee zal de VS van zijn eerste 'mini-cliff' vallen, er volgen er nog twee: 27 maart en 19 mei. Deze deadlines beloven nóg erger te zijn dan de huidige zegt BusinessInsider

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

Mexico wil een fysieke audit van zijn goud in Groot-Brittannië

Vorig jaar werd de Bank of Mexico juridisch gedwongen de locatie van zijn goudreserves publiek te maken. Nu heeft de Mexican Superior Audit of the Federation (ASF in het Spaans) sterk aanbevolen dat er een fysieke audit moet plaatsvinden van het goud dat Mexico onderbrengt in Groot-Brittannië. Het zoveelste vervolg in de zoektocht naar het echte goud.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

Laagste inflatie sinds WOII onder leiding van Bernanke

De inflatie in de VS is sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer zo laag geweest als tijdens het Fed-voorzitterschap van Ben Bernanke. Vanaf 2006 t/m heden was de inflatie gemiddeld 2%, veel lager dan dat van zijn voorgangers van de laatste zestig jaar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

"Mexicanen moeten goudvoorraad bij de Bank of England inspecteren"

De Mexicaanse goudvoorraad ligt grotendeels opgeslagen bij de Bank of England, maar dat goud is nooit gecontroleerd. De centrale bank van Mexico zou zelfs geen baarlijst hebben van alle goudbaren die in Londen opgeslagen liggen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

Spanje zakt dieper in recessie

Spanje is dieper in de recessie beland dan gevreesd. In het vierde kwartaal kromp het Spaanse bbp 0,8 procent tegenover het vorige kwartaal. Dat is meer dan de krimp van 0,7 procent waar was van uitgegaan.