Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 33996 tot 34000
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Fitch verlaagt Italiaanse rating

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de kredietwaardigheid van Italië met een stap verlaagd, van 'A-' naar 'BBB+'. De vooruitzichten zijn negatief.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Kredietbeoordelaar Fitch verlaagt waardering Italië

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating van Italië verlaagd van A- naar BBB+.

Het is voor het eerst dat een ratingbureau de kredietwaardigheid van Italië verlaagt sinds de parlementsverkiezingen eind februari. Die hebben geen duidelijke meerderheid opgeleverd in de Senaat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Google schrapt nog eens 1.200 banen bij Motorola Mobility

Internetconcern Google gaat nog eens 1.200 bijkomende banen schrappen in zijn filiaal voor mobiele telefoons Motorola Mobility. Volgens een bron dichtbij het dossier komen die bovenop de in augustus al aangekondigde 4.000 ontslagen. Een woordvoerder van Google bevestigde dat er bijkomend banenverlies zal zijn bij Motorola, maar gaf geen cijfers vrij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

SFG: ‘Eindelijk een beurscorrectie op komst?’

Een gebrek aan correlatie tussen obligaties en aandelen doet de vrees toenemen dat de aandelenkoersen eindelijk gaan corrigeren. Lincoln Ellis van Strategic Financial Group (SFG) maakt zich grote zorgen om deze disconnectie, die vroeg of laat tot een beweging zullen moeten leiden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

De stijging van Bitcoin als les economie

De Bitcoin boomt als nooit tevoren. Sinds het begin van het jaar steeg de prijs voor een Bitcoin met 230 %. Van maandag tot woensdag was er een stijging van 40 %.  Nu Amerikaanse banken op het project springen, lijkt Bitcoin mainstream te gaan waardoor de vraag sterk stijgt. Bitcoin leert ons een waardevolle les uit de economie.