EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34001 tot 34005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Hulp aan banken kostte België 2,12 miljard in 2012

De Belgische staatssteun aan de financiële sector heeft vorig jaar gezorgd voor 1,55 miljard euro aan ontvangsten en 3,67 miljard aan uitgaven. Het resultaat is een negatief saldo van 2,12 miljard. Zo blijkt uit vandaag gepubliceerde gegevens van Eurostat. Het Europees statistisch agentschap geeft ook een overzicht van de kosten en baten van de hulp aan de banken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Nederland op de rand van de afgrond

Nederland staat op de rand van de afgrond zegt Mike "Mish" Shedlock. Zelf zware besparingen kunnen Nederland niet meer redden. De crash van de vastgoedmarkt zorgt voor stijgende werkloosheid en dalende consumptie. De Nederlandse economie staat voor een grotere achteruitgang dan de Franse economie. De kern van Europa brokkelt steeds sneller af.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Morgan Stanley: laat grondstoffen niet links liggen

AMSTERDAM (Belegger.nl) – De prijzen van grondstoffen hebben de laatste tijd flink onder druk gestaan. Dat komt niet alleen door verzwakkende fundamentals, maar ook door risicoaversie bij beleggers. Morgan Stanley raadt aan om grondstoffen niet direct links te laten liggen, want grondstoffen kunnen het in de tweede helft van dit jaar erg goed gaan doen.

Lees verder op beursduivel.be
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Merkel: 'Lidstaten eurozone moeten bereid zijn soevereiniteit af te staan'

Angela Merkel - Herman Van Rompuy

Angela Merkel - Herman Van Rompuy

De leden van de eurozone moeten bereid zijn controle over een aantal beleidsdomeinen over te hevelen naar Europese instellingen indien het blok de schuldencrisis wil overwinnen om opnieuw buitenlandse investeerders aan te trekken. Dat heeft de Duitse bondskanselier Merkel gezegd op een evenement dat door Deutsche Bank werd georganiseerd in Berlijn. Ook de Poolse premier Donald Tusk was van de partij.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Centrale banken geven toe: we vliegen blind

Binnen het IMF is er een groeiende bezorgdheid over de monetaire acties van de centrale banken. De extreem lage rentevoeten en monetaire verruiming zorgen voor een onzekere toekomst. Voormalige centrale bankiers geven toe dat de centrale banken zich op onbekend terrein begeven en in feite blind vliegen. De gevolgen van het monetair beleid zijn niet gekend en onvoorspelbaar aldus 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs