EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34006 tot 34010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Matthew Lynn gelooft in terugkeer naar de goudstandaard

Volgens Matthew Lynn, een Brit die oa “Bust: Greece, the Euro and the Sovereign Debt Crisis” gelooft dat de dollar niet langer het gewicht van wereldreservemunt kan blijven dragen. De rest van de wereld is rijker geworden en de U.S.-economie is niet langer de dominante wereldeconomie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

10 signalen voor een oververhitting van de Chinese economie

In 2008 kampte Dubai met een zware belasting van het wegennet en een boomende vastgoedsector. Het was een klassiek geval van oververhitting van de economie. De gevolgen lieten zich ook merken in Dubai na 2008. ArabianMoney vergelijkt de Chinese economie met die van Dubai van enkele jaren geleden en kwam tot enkele gelijkenissen. Het dient gezegd dat de grote van de Chinese economie en die van Dubai amper te vergelijken is, maar het is wel een indicatie.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Wees er op tijd bij: Dit is waarom zilver 25 % zal stijgen de komende weken

Gisteren kende de zilverprijs al een mooi herstel na de afstraffing van 2 weken geleden. De zilverprijs bodemde uit rond de $ 23 en steeg gisteren in een ruk door boven de $24. Maar er ligt nog meer in het verschiet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Nederlanders potten meer spaargeld op

Nederlanders zijn flink aan het sparen. Eind maart hadden Nederlandse huishoudens ongeveer 328 miljard euro op hun spaarrekeningen staan, 4,2 procent meer vergeleken met een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Première voor de uurwerksector: Zwitsers luxehorlogemerk in Chinese handen

Corum, een Zwitsers horlogemerk dat vooral bekend is van zijn Admiral’s Cup-collectie, wordt voor ruim 70 miljoen euro overgenomen door de Chinese groep Haidan. Corum is sinds 1955 gevestigd in Neuchâtel en werd sinds het overlijden van eigenaar Severin Wundermann in 2008 gecontroleerd door diens stichting.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs