EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34006 tot 34010
Geplaatst op: maandag 1 april 2013

‘Globale schuldenbubbel in dollars’

Wereldwijd is iedereen ervan overtuigd dat het gedaan is met de dollar en dat de wereld reservemunt langzaam maar zeker zal afglijden. Waar echter niemand rekening mee houdt, is

de globale schuldenbubbel in dollars en hoe deze schuldenbubbel kan leiden tot een sterke stijging in de dollar. In de jaren ’80 verkochten Australische banken massaal leningen in Zwitserse franken, die gretig aftrek vonden omdat de rente op deze leningen veel lager was dan op leningen in Australische dollars. Toen begon de Australische dollar te zakken en de Zwitserse frank te stijgen en de verliezen voor mensen en bedrijven met een lening in Zwitserse franken stapelden zich op. Talloze faillissementen waren het gevolg.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2013

In de Auvergne gaan drones de krant bezorgen

Inwoners van de Auvergne krijgen binnenkort hun krant bezorgd per drone. La Poste, het postbedrijf van de Franse provincie, gaat in mei samen met het Franse bedrijf Parrot de dagbladen bezorgen met 20 quadricopter drones.

Volgens de lokale krant La Montagne is het postbedrijf aan het testen of met de ‘Parrot Air Drone Postal’ de post goed aan komt. Om de drones te besturen worden 20 postbodes opgeleid. Ze moeten het vrachtje via een Parrot app op het juiste postadres zien te krijgen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2013

Cyprioten kunnen binnenkort Bitcoin pinnen

Een ondernemer, genaamd Jeff Berwick, heeft de eerste bitcoin ATM ter wereld geïntroduceerd op Cyprus. De pinautomaat kan gebruikt worden om enerzijds geld te storten en daarvoor bitcoins bijgeschreven te krijgen, anderzijds kunnen er Bitcoins uit de wallet worden gehaald en daarvoor komt dan een geldbedrag uit de pinautomaat. Het virtuele gedecentraliseerde geldsysteem heeft onder andere door de crisis in Cyprus steeds meer aandacht gekregen, zelfs in de mainstream media en hierdoor is de prijs van Bitcoin fors opgelopen. In de afgelopen twee maanden is de waarde van de  digitale munt met zo’n

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2013

ECB-bestuurslid: spaarders moeten niet opdraaien voor bail-out Cyprus - media

FRANKFURT (Dow Jones)--Spaarders bij Cypriotische banken moeten niet gedwongen worden om te betalen voor een bail-out voor het noodlijdende land, vindt Beniot Coeure, bestuurslid van de Europese Centrale Bank (ECB).

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2013

Belastingdruk Nederland groeit hard

Van het bruto inkomen van Nederlandse werknemers gaat gemiddeld 38,6 procent op aan belastingen, blijkt uit een vergelijking van de belastingdruk in 34 welvarende landen in 2012. Nederland is een van de landen waar de belastingdruk de afgelopen jaren het hardst toenam meldt de Telegraaf.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs