Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 34011 tot 34015
Bron: reuters.com
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

Zwitserland ontkent in-principe bankdeal met VS

ZURICH (Reuters) - The Swiss government on Sunday denied a newspaper report that the country had reached a deal in principle with the United States over undeclared funds hidden by wealthy Americans in Swiss offshore bank accounts.

Bron: ad.nl
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

Poetin: reddingsplan Cyprus oneerlijk en gevaarlijk

De Russische president Vladimir Poetin heeft met harde woorden zijn ongenoegen geuit over het Europese reddingsplan voor Cyprus. Poetin noemde het plan 'oneerlijk, onprofessioneel en gevaarlijk', aldus zijn woordvoerder vandaag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

Maximaal 100 euro uit de muur in Cyprus

Inwoners van Cyprus kunnen maximaal nog maar 100 euro opnemen bij hun bank. 

De banken hebben deze limiet zondag ingevoerd, aldus een functionaris van de regering.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

'Cyprus mogelijk meer geld nodig'

Mogelijk moet het noodlijdende euroland Cyprus met een nog hoger bedrag worden geholpen dan de nu voorziene 17 miljard euro.

Staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) sloot dat zondag in Brussel niet uit. Hij zei dat kort voor het begin van het cruciale crisisberaad over Cyprus met zijn collega's uit de eurozone.

Bron: goudportal.nl
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

Overheid: niet de maffia, maar de burger gaat eraan!

De afgelopen week is een trieste geweest voor Cyprus. Het landje zit op de rand van het bankroet en wie zou het komen redden ? Eerst was er het lumineuze idee om, tja, de spààrder te laten “bijdragen” aan de verliezen, de tekorten van de staat. U heeft geld op de bank ? Nou dan gaat u zo en zoveel afdragen. Ik heb het vroeger nog geschreven maar misschien niet in zulke crue bewoordingen : de Staat is niet veel beter dan een (bank)rover !