EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34016 tot 34020
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Waarom wij blijven beleggen in uranium…

Andrew Brandler, CEO van CLP Group, Hong Kong’s grootste nutsbedrijf, praat met CNBC over de toekomst van de energievoorziening in Azië. Hij ziet een grote toekomst weggelegd voor de nucleaire energie. Als de wereld serieus is om de uitstoot van CO2 te verminderen, moeten ze gaan voor nucleaire energie, dit is de enige energievoorziening die voor nul procent uitstoot kan zorgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Ruim 11% minder bedrijven opgericht in 2012

Er zijn in 2012 11,2% minder bedrijven opgericht in vergelijking met een jaar geleden. Er waren 19.000 minder starters dan in 2011. Het aantal opgeheven bedrijven steeg in 2012 met bijna 11.000. Niettemin steeg het aantal bedrijven in Nederland voor het zesde jaar op rij, er werden meer bedrijven opgericht dan opgeheven. Hiermee stijgt het aantal bedrijven in Nederland al sinds de meting is gestart in 2007.  Tegelijkertijd is het aantal opheffingen in 2012 toegenomen tot ruim 97.000. Ongeveer 8000 hiervan zijn faillissementen. De meeste starters gingen aan de slag in de bouw, handel en zakelijke dienstverlening. Dit zijn ook de branches met de meeste opheffingen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

De beste Bitcoin-video tot nu toe

Deze video maakt je in drie minuten wegwijs in de wereld van Bitcoins.

Deze video maakt je in drie minuten wegwijs in de wereld van Bitcoins.

Je krijgt een antwoord op vragen als:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Hoogste cao-loonstijging sinds 2009

In het eerste kwartaal van 2013 zijn de cao-lonen met 1,8 procent gestegen. 

In het eerste kwartaal van 2013 zijn de cao-lonen met 1,8 procent gestegen. 

De loonstijging is hiermee volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op het hoogste punt uitgekomen sinds eind 2009.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Insider Eric Sprott verkoopt zijn zilver

Eric Sprott heeft de afgelopen weken een groot gedeelte van zijn eigen aandele in zijn zilverfonds van de hand gedaan. Had hij in maart nog 4,6 miljoen aandelen in eigen beheer, nu zijn dat er nog maar 1,5 miljoen. Hij verkoopt zijn aandelen op een merkwaardig moment, want de zilverprijs staat laag en de premie van zijn fonds boven de zilverprijs is ook zeer laag.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs