EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34026 tot 34030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

U.S. Mint kan de vraag naar kleine American Eagle gold bullion coins niet bijbenen

Wat is er toch aan de hand op de goudmarkt? De instorting van de goudprijs heeft blijkbaar de honger van de investeerders naar fysiek goud alleen maar doen toenemen. Steeds duidelijker wordt dat de prijsval bij het goud vooral een zaak van de ‘papieren’ markt was.

Daarbij zou 1 grote verkooporder op de COMEX, in orde van grootte van 53.000 contracten, verantwoordelijk zijn voor een prijsdaling met meer dan 10 percent. Het contrast met de fysieke goudmarkt kan echter niet groter zijn, want daar loopt het werkelijk storm.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Britse economie vermijdt drievoudige recessie

De Britse economie heeft in het eerste kwartaal een groei van 0,3 procent gekend. Dat blijkt uit voorlopige ramingen van het Britse statistiekbureau. Groot-Brittannië vermijdt zo een drievoudige recessie, een zogenaamde "triple-dip".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Minder Nederlanders op vakantie

Minder Nederlanders hebben vorig jaar vakantie gevierd. Dat is de eerste daling in drie jaar tijd.

Minder Nederlanders hebben vorig jaar vakantie gevierd. Dat is de eerste daling in drie jaar tijd.

81,4 procent van de Nederlanders ging vorig jaar op vakantie, tegenover 81,9 procent een jaar eerder. Wel nam het totale aantal vakanties toe en gaven mensen per vakantie meer geld uit. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

CPB: wereldhandel neemt af

De internationale handel is in februari met 0,7 procent gedaald ten opzichte van de voorgaande maand. Dat maakte het Centraal Planbureau (CPB) donderdag bekend op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

China heeft 700 vijfsterrenhotels; Vlaanderen 1

China heeft al meer dan 700 vijfsterrenhotels en ze blijven als paddestoelen uit de grond rijzen. Driekwart van alle nieuwe hotels die er vorig jaar de deuren openden waren vijfsterren. Zowat elke bouwproject van enig formaat komt in China inclusief een vijfsterrenhotel. De reden is eenvoudig: dit soort hotels brengt naast het prestige ook de naam van een globaal bekend merk, wat de aantrekkingskracht voor investeerders moet vergroten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs