EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34031 tot 34035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Het geheim van Draghi: Frankrijk mag zijn eigen euro’s dukken

Volgens de Duitse website Deutsche Wirtschafts Nachrichten heeft Frankrijk via een speciaal programma de toestemming gekregen van de ECB om onbeperkt geld bij te drukken. De ECB probeert zo te voorkomen dat Duitsland tussen beide moet komen om Frankrijk uit de nood te helpen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Vraag naar energie in U.S. daalt in snel tempo

Zoals in 2008 daalt de vraag naar energie in de U.S. in snel tempo. Dat is op zich een vreemde zaak want we horen toch overal vertellen dat de economie in herstel is. Een economische opleving zal in gewone omstandigheden gepaard gaan met een grotere en niet met een kleinere vraag naar energie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Bewijs: Particuliere beleggers kennen niets van aandelenmarkten

BusinessInsider haalt een grafiek boven van 's werelds grootste money manager Blackrock waaruit blijkt dat de particuliere belegger een uiterst zwakke trackrecord heeft op het gebied van timing. In een ideale wereld koop je laag en verkoop je hoog, maar daar schijnt de particuliere belegger niet in te slagen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Peter Schiff over de goudcrash: lang leve de goudmarkt

De daling van de goudprijs werd ingezet in februari bij betere Amerikaanse economische vooruitzichten. Maar iedereen weet dat het herstel van de Amerikaanse economie vals is. Het herstel komt er enkel door de monetaire acties van de Federal Reserve. Die kunnen dan ook niet stoppen met hun monetaire stimulus, aldus Peter Schiff.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Cyberaanval op KLM

De internetstoring waar KLM vrijdag mee kampt is het gevolg van een cyberaanval. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij vrijdag gezegd.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs