EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34036 tot 34040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Uitgaven overheden 24 miljard meer dan inkomsten

Uitgaven overheden 24 miljard meer dan inkomsten

Uitgaven overheden 24 miljard meer dan inkomsten

Ondanks de tegenzittende economie ging het begrotingstekort van de overheid in 2012 voor de derde maal op rij omlaag. Het kwam uit op 4,1 procent. De uitgaven van het Rijk voor onder meer zorg, sociale zekerheid, onderwijs en zorg bedroegen vorig jaar 242,7 miljard euro; 2,6 miljard minder dan begroot. Maar ook de belasting- en premieopbrengsten waren lager dan geraamd: 220,5 miljard. Dat was 11,4 miljard minder dan waarop was gerekend.

Lees verder op binnenlandsbestuur.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Chinese inflatie omhoog

De inflatie in China is in april uitgekomen op 2,4 procent. Dat maakte het statistiekbureau van het land donderdag bekend. Dat is iets hoger dan verwacht, economen rekenden in doorsnee op een prijspeil van 2,3 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Welkom in de moderne slavernij

Oligarchische banken in handen van enkelen die met hun monopolistische macht structuur de geldstromen bepalen.

Oligarchische banken in handen van enkelen die met hun monopolistische macht structuur de geldstromen bepalen.

Doordat ze als enige het recht hebben om geld te creëren uit het niets en die voor hoge rentes mogen uit lenen aan burger en staat, ontstaan er schulden. Om te zorgen dat er meer schulden werden gemaakt bedacht de bank allerlei constructies om lenen aantrekkelijk en bereikbaar te maken voor iedereen. Oplichting en bedrog is dagelijkse kost voor de heren bankiers want behalve rente te vragen over geld wat uit het niets is gecreëerd, vinden ze hun werk zo belangrijk en verantwoordelijk dat ze zichzelf belonen met maandsalarissen zo groot als een gemiddeld jaarsalaris en bonussen die de gemiddelde burger met een leven lang werken amper bij elkaar geschraapt krijgt.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

BREAKING: KOERS TESLA EXPLODEERT!

Het Technologie Rapport begint werkelijk onze stoutste dromen te overtreffen. Iedere nieuwe aankoop verandert figuurlijk in goud.

Het Technologie Rapport begint werkelijk onze stoutste dromen te overtreffen. Iedere nieuwe aankoop verandert figuurlijk in goud.

Na de succesreeks met onze 3D Printing Kooptips, is het opnieuw prijs met onze nieuwste Kooptip: TESLA MOTORS!

We namen een goede maand terug het automotive aandeel op en vandaag explodeert het aandeel TSLA nabeurs (+15,2%) nadat het bedrijf met het grootste gemak de hoogste resultaatverwachtingen wegblaast.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Afschaf fiscale aftrek voor energiezuinige woningen deels ongrondwettelijk

De overgangsmaatregelen die de federale regering voorzag toen ze eind 2011 de fiscale aftrek voor de bouw van lage-energiewoningen afschafte, zijn deels ongrondwettelijk. Het kan niet dat wie een contract met een aannemer afsloot maar zijn certificaat nog niet ontving, niet van de belastingvermindering kon genieten. Dat arrest heeft het Grondwettelijk Hof geveld.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs