Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 34041 tot 34045
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

De euro nadert een kritiek punt

De dollar lijkt sterker dan ooit. Eerst viel de Japanse Yen al fors terug tegenover de dollar, daarna viel het Britse Pond sterk terug en nu lijkt de euro aan de beurt. Het positivisme in Amerika vertaalt zich in een sterke dollar. Sinds de verkiezingen in Italië zit de euro ook in een dalende lijn en er blijft slecht nieuws komen uit de Eurozone.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

De industriële vraag naar zilver zal fors aantrekken, prijsstijging onvermijdelijk

De laatste jaren werd de prijs van zilver voornamelijk gedreven door de investeringsvraag. Doorheen de geschiedenis is dit wel eens anders geweest. Gedurende grote periodes werd de vraag naar zilver bepaald door de

industriële vraag. Deze zou de komende jaren terug fors kunnen aantrekken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Europa moet nog aan zijn schuldafbouw beginnen

Er heerst niet alleen een grote divergentie tussen Duitsland en de andere landen van de Eurozone, er ontstaat momenteel ook een grote divergentie tussen Europa en Amerika. Daar de Amerikaanse economie terug tekenen van leven laat zien, blijft de Europese verder in de afgrond glijden. En dan moet de

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Onderzoek naar mogelijke manipulatie goudprijs

De Amerikaanse toezichthouder is een onderzoek gestart naar mogelijke manipulatie van de goudprijs door enkele banken in Londen. Dat bericht The Wall Street Journal op basis van bronnen vertrouwd met het dossier.