EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3406 tot 3410
Geplaatst op: woensdag 22 februari 2017

Zijn de berichten over de dood van het Westen overdreven?

De Amerikaanse vice president Nike PenceĀ zei het voorbije weekeinde bij zijn bezoek aan Brussel dat zijn landĀ de goede relaties met de Europese Unie in stand wil houden.

De opluchting bij de Europese leiders was groot. Donald Tusk, de voorzitter van de Raad van Europa, werd zelfs verleid tot een licht euforische uitspraak: ā€œDe berichten over de dood van het Westen zijn sterk overdreven.ā€

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Krijgt de Griekse economie een nieuwe klap te verduren?

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat de eurogroep deze week nog geen besluit zal nemen over de volgende financiƫle steun aan Griekenland. Volgens de voorzitter van de eurogroep, Jeroen Dijsselbloem, zal Brussel eerst om de tafel moeten met de Griekse regering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Er zijn geen financiĆ«le markten meerā€¦ er is alleen nog Trump

ā€˜Het is de voorbije maand absoluut duidelijk geworden dat Tumps fiscale stimulus, zijn belastingverlagingen en zelfs de afvoering van Obamacare niet voor morgen zijnā€¦ als ze er al ooit komen,ā€™ schrijft Graham Summers, de Chief Market Strategist van Phoenix Capital Research. ā€˜Dat terzijde gelaten dalen de bbp-cijfers. Ook de aangekondigde bbp-groei van 5% zal niet snel een feit zijn, als dat ooit al gebeurt.

De belastinginkomsten en andere niet gemanipuleerde data wijzen er op dat de VS zich op de rand of misschien al in een recessie bevinden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Goud: Fed binnenkort volledig in handen Trump

Twee weken geleden stapte Federal Reserve Gouverneur Daniel Tarullo op. Hij is van plan per april niet meer actief te zijn als Fed gouverneur, dit terwijl hij een aanstelling had tot 2011.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Schotland neigt naar Scotexit. Goed idee?

Schotland gaat mogelijk een nieuwe poging wagen om zich lost te scheuren van Groot-Brittanniƫ.

Schotland gaat mogelijk een nieuwe poging wagen om zich lost te scheuren van Groot-Brittanniƫ.

Enkele jaren geleden werd de onafhankelijkheid door de Schotse bevolking nog wel met een grote meerderheid afgewezen, maar de beslissing van Groot-Brittanniƫ om zich los te maken van de Europese Unie heeft vele inwoners van mening doen veranderen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs