Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 3406 tot 3410
Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

Een volledig kansloos verhaal

Het is geen vrolijkstemmende zaak, maar BNR-macro-econoom Kees de Kort kan er hartelijk om lachen: de begroting van Japan.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

Goudreserves Rusland groeien hard in november

Rusland kocht in oktober een recordhoeveelheid van 40 ton goud op. Ook in november kocht de Russische centrale bank.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

De laatste bestemming om u financiële privacy te beschermen

Er is veel gesproken en geschreven over de ‘war on cash’ de afgelopen periode. De plannen om de biljetten van $100 uit de roulatie te halen, het stoppen met drukken van €500 biljetten, het verbieden van grote cashbetalingen en ga zo maar even door.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

UBS: Het is tijd om de Amerikaanse dollar te shorten

Het is een eeuwenoud fenomeen op de beurzen: wanneer iedereen hetzelfde verwacht, gebeurt het tegenovergestelde. Op dit moment verwacht iedereen dat de Amerikaanse dollar zal blijven stijgen, … iedereen behalve Adrian Zuercher van UBS. Hij denkt dat de stijging van de dollar zo goed als voorbij is.

De Amerikaanse dollar steeg sterk na de overwinning van Donald Trump. De US Dollar Index tikte eerder deze week 103,65 aan, het hoogste niveau sinds 2002. (blauwe lijn onderste grafiek) Volgens Zuercher is de dollar overgewaardeerd en negeert de markt signalen waardoor de dollar eerder zal dalen dan stijgen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

Koersupdate: 1 Bitcoin is nu meer dan 800 Euro waard

Op bitcoinspot.nl houden we al sinds 2011 de Bitcoin koers voor je in de gaten en vannacht hadden we weer een historisch momentje. De koers ging vannacht weer door de 800 euro, de eerste keer sinds november 2013. Deze keer even geen achtergronden of voorspellingen. Voor de nieuwkomers onder ons: Lees zeker het artikel "De Bitcoin kruipt waar gewoon geld niet gaan kan" wat recent verscheen op ftm.nl. Op naar de 900? we gaan het weer meemaken.